Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érzitek magatokat ezen a...

Hogy érzitek magatokat ezen a napsütéses szeles, hideg, februári időjárású április közepi napon?

Figyelt kérdés
Nekem kisebb szenvedés volt ismét elővenni a téli ruhadarabokat, dehát valahogy mindig ide tud pofátlankodni a tél 🙂
ápr. 19. 16:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elsőre szokatlan, mert már jó lenne a tavaszia meleg, de ahhoz képest én rosszabbra sszámítottam attól, ami jótt, tehát nem rossz.
ápr. 19. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon jól, délelőtt itthon voltam, délután dolgoztam, meglepődtem, hogy nincs olyan hideg, mint tegnap volt. Este hazaértem, még most is nyitva van az ablak, nincs hideg szerintem egyáltalán.
ápr. 19. 23:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Februárban melegebb volt mint áprilisban...

Ez is vicc amúgy, hogy egy hete 30+ fok volt, nyári idő, most meg éjszaka több helyen fagyott. Egyre jobb az időjárás...

ápr. 19. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!