Boxolónők! Ha szember jön veletek egy agresszív kinézetű, kigyúrt, nagydarab pasas az utcán, akkor megijedtek?
Figyelt kérdés
ápr. 13. 19:52
1/15 anonim válasza:
Nem. Egyrészt sokkal gyorsabb vagyok. Másrészt a szemet és a heréket nem védi semmi. :)
2/15 anonim válasza:
Nem,élvezem a veszélyt. Keresem az izgalmat. Nem kell privát
3/15 A kérdező kommentje:
Nem írok. De boxolónő vagy?
ápr. 13. 20:37
4/15 anonim válasza:
1#: A here hogyan számít támadási felületnek a boxban?
5/15 anonim válasza:
4, ott nem, de ha meg kell védje magát, könnyű célpont, így értette szerintem.
6/15 anonim válasza:
4-es! Ha jól tudom a kérdésben utca és nem ring szerepel. Az utcán pedig az a szabály, hogy nincs szabály.
7/15 anonim válasza:
Nem vagyok boxoló, csak nő, és így sem ijedek meg az agresszív kinézetű, kigyúrt, nagydarab pasasoktól az utcán. Egyrészt a nagy részük teljesen jóindulatú, mint ahogy a legtöbb ember egyébként az :) Másrészt meg Borsodban felnőve megtanultam, hogy tökön, gyomorszájon, vagy állcsúcson kell rúgni az illetőt nagyon gyorsan, mert az ad nekem pár másodpercet, ami épp elég arra, hogy elfussak. Vékony, jókislány kinézetű nő vagyok, többször támadtak már meg, mikor éjszaka mentem haza, még sosem esett komoly bántódásom, és az értékeimet sem vették el, a megrúgom érzékeny ponton-elszaladok mindig bevált.
8/15 anonim válasza:
7, téged is lefog pontozni a sok nyomorult.
9/15 anonim válasza:
Én biztos nem fogom lepontozni, mivel azon kevés nők egyike aki tudja, hogy mit kell tenni ilyenkor.
10/15 anonim válasza:
9, akinek nem inge, de 4en vannak amúgy. 38, 72,73 és egy 74%os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!