Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Segitenetek irni egy ilyen...

Segitenetek irni egy ilyen szoveget?

Figyelt kérdés
buliba szeretnek menni 20 eves vagyok de sajnos nem engednek el. ezert arra gondoltam hogy a technikum ahova jarok annak neveben irok egy levelet wordbe kinyomtatom, hogy osztalykirandulas lesz aznap es ottalvos. majd ezt feladom postan a sajat cimunkre. nagyon oregek a szuleim elhiszik. mit irjak a levelbe??

2024. ápr. 7. 10:11
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
valóban fura ezzel egyetértek, de a szüleim nagyon szigorúak 😓
2024. ápr. 8. 12:36
 32/39 anonim ***** válasza:

És 50 éves korában szült az anyád. Erre még nem reagáltál.

Most akkor gimnázium, ahogy a privátosnak írtad, ha írtad, vagy technikum? De úgyse fogja megírni, mert képtelen rá. A szüleid pedig azért szigorúak, mert ismerik a szellemi képességeidet.

2024. ápr. 8. 15:58
 33/39 A kérdező kommentje:

miert ne szulhetne egy no 50 evesen? kockazatos, kicsi ra az esely de nem lehetetlen te kis okostoni

gimnazium, nem akartam bevallani de igen, gimnaziumba jarok 🫡

szellemi kepessegXDD gc

2024. ápr. 8. 19:13
 34/39 anonim ***** válasza:
Egyre szánalmasabb! Osztán mitől jobb technikumot írni gimnáziumnál? Mért bevallás kérdése a gimnázium? És mért nem sikerült a gimnázium 5 éve alatt megtanulni a helyesírás legalapvetőbb elveit, a mondat elejét, közepét és végét?
2024. ápr. 8. 19:40
 35/39 anonim ***** válasza:

Én mondjuk 20 évesen már főiskolára jártam és nem viselkedtem úgy mint egy tizenéves. Nagyon gyerekesnek tűnsz az írásod alapján.

Kezdem sajnálni a szüleidet.

"Nem kisegítőbe járok, Magyarország egyik legjobb gimnáziumába." Ezt írta nekem szó szerint. Kemény, ha ilyen embereket vesznek fel a legjobb gimikbe.

Egyébként szerintem ne hazudozz.. Mondd meg őszintén hogy a legjobb barátod szülinapjára akarsz menni. Gondolom nem valami drog parti lesz. Kétlem, hogy valakit 20 évesen ne engednének el egy szülinapra. Kidobni végképp nem fognak emiatt.

Igaz a halálomat kívántad nagyon kedvesen, de továbbra is azt mondom ne hamisíts ilyen papírokat.

2024. ápr. 8. 20:40
 36/39 A kérdező kommentje:
rendben, koszonom
2024. ápr. 8. 21:29
 37/39 A kérdező kommentje:
34.es tokmindegy, nem akartam hogy esetleg felismerjenek a barataim:( gimnazium 4 eves nem 5
2024. ápr. 8. 21:30
 38/39 anonim ***** válasza:
Annál rosszabb! Akkor mit keresel 20 évesen gimnáziumban? 16 évesen sikerült elvégezni az általánost?
2024. ápr. 8. 22:16
 39/39 A kérdező kommentje:
nem okoska, nem magyarországon kezdtem
2024. ápr. 8. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!