Segitenetek irni egy ilyen szoveget?
És 50 éves korában szült az anyád. Erre még nem reagáltál.
Most akkor gimnázium, ahogy a privátosnak írtad, ha írtad, vagy technikum? De úgyse fogja megírni, mert képtelen rá. A szüleid pedig azért szigorúak, mert ismerik a szellemi képességeidet.
miert ne szulhetne egy no 50 evesen? kockazatos, kicsi ra az esely de nem lehetetlen te kis okostoni
gimnazium, nem akartam bevallani de igen, gimnaziumba jarok 🫡
szellemi kepessegXDD gc
Én mondjuk 20 évesen már főiskolára jártam és nem viselkedtem úgy mint egy tizenéves. Nagyon gyerekesnek tűnsz az írásod alapján.
Kezdem sajnálni a szüleidet.
"Nem kisegítőbe járok, Magyarország egyik legjobb gimnáziumába." Ezt írta nekem szó szerint. Kemény, ha ilyen embereket vesznek fel a legjobb gimikbe.
Egyébként szerintem ne hazudozz.. Mondd meg őszintén hogy a legjobb barátod szülinapjára akarsz menni. Gondolom nem valami drog parti lesz. Kétlem, hogy valakit 20 évesen ne engednének el egy szülinapra. Kidobni végképp nem fognak emiatt.
Igaz a halálomat kívántad nagyon kedvesen, de továbbra is azt mondom ne hamisíts ilyen papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!