Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha kezd eltűnni...

Mit tegyek ha kezd eltűnni belőlem minden jóindulat amiért mindig úgy kezeltek a másságom miatt hogy nem vagyok normális?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 3. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Semmit nem kell tenned, aki elfogad azzal tartod a kapcsolatot, aki nem azzal ne foglalkozz!
2024. ápr. 3. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy megtanulod kivel hogyan kell viselkedni és kinek a szavára kell adni.
2024. ápr. 3. 23:20
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Egy undorító b*zi vagy, utállak, leszarom jóindulatú vagy-e vagy sem.
2024. ápr. 4. 01:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az undorito!
2024. ápr. 4. 07:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Válogasd meg kikkel lépsz kapcsolatba és kész.
2024. ápr. 4. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne csodálkoz rajta!

Ennyi bi***val az élet nem könnyű ,mint amenyi ebben az országban van sajnos ezt okozza ill az ,hogy nincs elég pszichátria az országban.

Te még a jobbik részén vagy a folyamatnak én már eljutottam arra szintre ,hogy már nincs bennem 1csepse.Főleg akkor amikor Magyarországra,Magyarokra gondolok a fejemben.

2024. máj. 8. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:

6-os kieg.

Nem tudom ,hogy te mit gondolsz másságnak.

Nálam világszemléleti,viselkedési egyébb másság van és emiatt minden hol kiközösítenek sajnos.

De ennyi.El kell fogadni ,hogy az ország élhetettlen a normális embereknek ,mint ami valószínűleg te is vagy ill én is.

Az országban az a normális ,aki nem normális(antiszociálisok:pszichopaták,szochiopaták ill egyébb rossz szándékú,aberált).

2024. máj. 8. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy undorító. Sajnálom, hogy bántottak, és másként kezeltek. Még ha az is vagy. Nem kellett volna másként kezelniük. Magadat se kezeled másként. Ne tartsd magad se kevesebbnek, se többnek. Nem ettől függ az emberi érték. Biztos sokat bántottak, ami baj, és biztos nem érdemelted volna meg. Te ne legyél olyan, mint ők. Ne ítélkezz, csak Isten ítélkezhet.
tegnap 04:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értem, sajnálom, hogy másként kezeltek, még ha tényleg más is vagy, hiszen te a saját nemedet szereted. Ha tudod, hogy sokan nem szeretnek miatta, jobb, ha nem mondod el senkinek. Azért jó, és értékelendő dolog az őszinteség. De azért olyat se mondj, ami miatt bántani fognak. Fölöslegesen ne adj okot arra, hogy bántsanak. Imádkozz Istenhez, hogy segítsen, hogy ne saját nemedet szeresd, hanem gyógyulj meg. Isten segíteni fog, mert Isten mindig segít!
tegnap 04:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért azt is kerüld el, hogy hazudj. Vagyis jobb, ha az ember inkább kevesebbet beszél.
tegnap 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!