Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, magatokra veszitek/támadá...

Nők, magatokra veszitek/támadásnak élitek meg, ha egy nő arról beszél, hogy nem sminkel?

Figyelt kérdés

Láttam a neten egy csajt aki csak simán, minden rosszindulat nélkül arról beszélt hogy nem sminkel, sminkcuccai sincsenek, aztán kb egyöntetűen el lett hordva nőgyűlölő, a férfiak talpát nyaló pick me-nek, és kapott egy rakás negatív megjegyzést a külsejére/személyes higiéniájára is.

Ez kíváncsivá tett, hogy csak az adott app demográfiája gondolkozik-e így, vagy általános ez a nézet...

2024. ápr. 3. 19:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%

Kicsit igen. A tapasztalataim miatt. Azért szokták ezt mondani, mert felsőbbrendűnek érzi magát hogy ő nem sminkel. Lenézi azt aki sminkel. Jhajj minek a "vakolat", ő természetesen is szép, jaajhhh mennyi pénzbe kerül a smink!? mi van ha strandra mentek első randira? Hehehee

Az uram szerint is csak a qvák sminkelnek. Háá minnnek sminkel az aki házas, kinek akarsz te tetszeni hmm?

Stb stb

Sose találkoztam még mormális nem-sminkelővel. Csak a fent leírt beképzelt bunkó stílusúval.

2024. ápr. 4. 06:26
 22/29 anonim ***** válasza:
85%
#18, nem értem, mitől lenne egy youtuber-nek "könnyebb" nem sminkelni, mint másoknak. Pl. én még egy kerti sütögetés közben készült családi videón se szeretek szerepelni, és soha életemben nem sminkeltem, mert nem szeretem. Egyáltalán nem érzem nehézségnek, hogy nincs rajtam smink.
2024. ápr. 4. 06:31
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Azért "könnyebb" neki, mert jól szituált, támogató családba született, a génjei miatt pedig természetes szépség. Ha valaki mögött van egy biztos anyagi és érzelmi háttér, akkor tényleg minden sokkal egyszerűbbé válik, a legkisebb dologtól kezdve, mert ez alapozza meg az önbizalmat, az egzisztencia felépítését.

Nem egy embertől hallottam már, hogy azért sminkel, mert nulla önbizalma van, és ki sem mer menni az utcára smink nélkül. És igen, tudom, mindig vannak a kommentelők között, akik kivételek, de léteznek más emberek is a világon.

2024. ápr. 4. 07:49
 24/29 Metionin ***** válasza:
88%
Hol nem szarom én le, hogy más sminkel-e :D tőlem mindenki azt csinál a testével, amit akar. Amikor valaki ilyen dolgok miatt hiszi azt magáról, hogy különb annál aki másképp csinálja, azon csak röhögni szoktam.
2024. ápr. 4. 12:51
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, semmi közöm hozzá. Ritkán van kedvem sminkelni, olyankor szoktam, amikor meg nincs kedvem akkor pedig nem. Nem tudtam, hogy foglalkoznom kéne azzal, hogy mások hogy csinálják.
2024. ápr. 4. 13:01
 26/29 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen hidegen hagy más nők sminkje (vagy annak hiánya)

30N

2024. ápr. 4. 18:05
 27/29 anonim ***** válasza:

Nekem nincs önbizalmam, nem látom magam szépnek smink nélkül, de volt, hogy sminkeltem és úgy se tetszettem magamnak, úgyhogy én azért nem erőltetem magamra ezt a dolgot.

Szóval garantáltan nem támadásból vagy "felsőbbrendűsködésből" mondom, hogy én nem sminkelek, ez csak egy tulajdonság és egyéni döntés kérdése.

2024. ápr. 4. 22:10
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg nem veszem támadásnak, mert a nem sminkelt nők nem szépek smink nélkül, maximum azt hiszik :#P
2024. ápr. 5. 00:38
 29/29 anonim ***** válasza:

Nekem ez az egész téma semleges. Én minden nap sminkelek (nyilván van 1-2 nap, amikor semmi kedvem hozzá és nem teszek fel semmit, de úgy általában), mert én szeretek sminkelni, szeretem a sminkcuccokat, szeretem az arcom előnyösebb vonásait kiemelni, pl. a szemem és a bőrhibákat pedig kicsit elfedni. Fel merem vállalni a smink nélküli arcom és nem annyi sminket teszek fel, hogy felismerhetetlen legyek.

Engem nem zavar az, ha valaki nem sminkel, az ő dolga, ha valakit nem érdekli, nem érzi jól magát benne, akkor minek. Anyám se sminkel szinte soha, nem érdekli, nem is ért hozzá, van 3 db sminkterméke és egy évben 2-3x ha van valami olyan alkalom, feltesz egy minimális sminket és ennyi.

2024. ápr. 6. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!