Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Face-n mi ez a profilkép...

Face-n mi ez a profilkép mánia sokak részéről?

Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam, hogy valaki akármilyen jó és összeszedett érvet ír valaki, biztos lesz valaki, aki beleköt, hogy de miért nincs profilkép róla, biztos fake a profilja, stb. Nekem ez furcsa és tolakodó. Számtalan fórumon, pl. itt sem, a Redditen sem tesznek ki képet magukról az emberek, mégis lehet hasznos hozzászólásokat olvasni, szóval nem ettől függ. Sőt, még Youtube kommentek közt is találni rengeteg jót.

ápr. 1. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Nekem sosem volt profilképem sehol, mégsem simliskedem és kamu ember sem vagyok... Hogy lehet ilyen hülyeségeket írni?

A kettes válaszoló egy szinten lehet a nagy celebekkel, akiknak az a beszólás ha negatív kritikát kapnak, hogy "ARC NÉLKÜLI VAGY". Mert ha kitesz magáról valaki egy kamu képet, akkor mehet a negatív kritika?

Jaj engem ez az egész közösségi oldalas baromság annyira nem érdekel. Mindenki annyit tegyen ki magáról, amennyit szeretne.

A kérdezővel teljes mértékben egyetértek!

ápr. 2. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

11

Szövegértés 1-es

Nem feltétlenül kamuember, akinek nincs profilképe, de ezt a benyomást kelti

ápr. 2. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

De kit érdekel hogy van-e képe vagy nincs, ha ír egy teljesen korrekt kommentet pl facebookon?

Pl neked hiába lenne képed, attól még baromságokat írsz.

ápr. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!