Facebookon gáz az ha valakinek nincs profilképe, mert nem akarja hogy idegenek nézegessék?
Nekem sosem volt fenn kép magamról, se profilnak se másnak. Kétszer jelentettek is, az FB meg kérte a személyimet :D Nem adtam meg persze egyszer sem. 2-2 évíg nem volt, aztán mindig volt valami ami miatt megint szükség volt rá és csináltam új felhasználót.
Egy random közösségi oldal ne kéregesse a személyazonosságomat, nem hivatalos szerv, semmi joga hozzá.
Nekem sincs.
De egyre több ismerősömnek nincs.
A legtöbben a körömben a facebookot csoaportok miatt meg az üzenetek miatt használják.
Fura mód azt tapasztalom , hogy de lehet h csak az én ismeretségi körömben, de a facebookot mintha átvették volna az idősebbek, többségében ők az aktívak csak, meg talán a családosok.
Introvertált lánybarátom pedig abszolút álnévvel és kép nélkül van fent. Csak az találja meg őt, akiről úgy akarja. :-)
Az pedig a másik véglet, aki folyamatosan mindent megoszt magáról. Eléggé sokfélét vagyunk ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!