Facebookon miért teszik ki a profilképükhöz egyesek, hogy “covid vaccinated”?
Figyelt kérdés
Ez nem magánügy, vagy kit érdekel? Tegyük ki azt is, hogy “reggel szartam”?2021. ápr. 9. 14:07
1/18 anonim válasza:
Az, hogy kinek mi a magánügy, mindenki maga dönti el.
Mint ahogy azt is, hogy ki mit és mennyit akar megmutatni magából a világ felé, szintén egyéni döntés kérdése.
Ha számodra a székleted állaga egy olyan dolog, amire te büszke vagy, és amit szerinted a világnak feltétlenül tudnia kell, akkor tedd közzé nyugodtan. ;) Számodra ez képvisel olyan üzenetet, amit közvetíteni szeretnél mások felé. Másoknak meg az, hogy aktívan tesznek egy világjárvány megállításáért.
2/18 Koplárovics Béci válasza:
Tegyük ki azt is, hogy “reggel szartam”?
Van, aki azt is kiteszi.
"Ez nem magánügy, vagy kit érdekel? "
Szerintem sokkal több teljesen fölösleges dolog van kint. Miért pont ezen akadt meg a szemed?
3/18 anonim válasza:
#1 vagyok. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy aki nem oltatja be magát, az rossz ember lenne. Sőt, oltás nélkül is lehet ugyanannyit tenni a jobb jövőért. De ne szóljuk már le azt, aki közzé meri tenni magáról, hogy emberek életének megmentéséhez járul hozzá! Ez azért kissé nívósabb dolog, mint világosbarnát, és félkeményet kakkantani.
4/18 A kérdező kommentje:
De úgyis mindenki be fogja oltatni magát, mert ha szeretnél menni rendezvényekre meg utazni, akkor kénytelen leszel. Most ettől különlegesnek érzi magát valaki vagy ez olyan teljesítmény, amire büszkének lehet lenni?🤣A diplomaosztódról posztolni büszkeség, de ez inkább csak irritáló.
2021. ápr. 9. 14:22
5/18 A kérdező kommentje:
Már látom is, ahogy a szülők viszik a kötelező oltásokra a gyerekeiket és utána kiposztolják, hogy “rózsahimlő vaccinated”🤣
2021. ápr. 9. 14:26
8/18 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor már értem. Mi más is lenne mondjuk az oka, jogos.
2021. ápr. 9. 14:54
9/18 anonim válasza:
Esetleg így motiválhatnak másokat is az oltásra
10/18 anonim válasza:
Mert most ez a menő. Tavaly az volt, hogy "én nem maradhatok otthon". Majd lecseng ez is, aztán jön valami új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!