Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Facebookon miért teszik ki a...

Facebookon miért teszik ki a profilképükhöz egyesek, hogy “covid vaccinated”?

Figyelt kérdés
Ez nem magánügy, vagy kit érdekel? Tegyük ki azt is, hogy “reggel szartam”?

2021. ápr. 9. 14:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%

Az, hogy kinek mi a magánügy, mindenki maga dönti el.

Mint ahogy azt is, hogy ki mit és mennyit akar megmutatni magából a világ felé, szintén egyéni döntés kérdése.

Ha számodra a székleted állaga egy olyan dolog, amire te büszke vagy, és amit szerinted a világnak feltétlenül tudnia kell, akkor tedd közzé nyugodtan. ;) Számodra ez képvisel olyan üzenetet, amit közvetíteni szeretnél mások felé. Másoknak meg az, hogy aktívan tesznek egy világjárvány megállításáért.

2021. ápr. 9. 14:15
 2/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
81%

Tegyük ki azt is, hogy “reggel szartam”?

Van, aki azt is kiteszi.

"Ez nem magánügy, vagy kit érdekel? "

Szerintem sokkal több teljesen fölösleges dolog van kint. Miért pont ezen akadt meg a szemed?

2021. ápr. 9. 14:15
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
#1 vagyok. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy aki nem oltatja be magát, az rossz ember lenne. Sőt, oltás nélkül is lehet ugyanannyit tenni a jobb jövőért. De ne szóljuk már le azt, aki közzé meri tenni magáról, hogy emberek életének megmentéséhez járul hozzá! Ez azért kissé nívósabb dolog, mint világosbarnát, és félkeményet kakkantani.
2021. ápr. 9. 14:17
 4/18 A kérdező kommentje:
De úgyis mindenki be fogja oltatni magát, mert ha szeretnél menni rendezvényekre meg utazni, akkor kénytelen leszel. Most ettől különlegesnek érzi magát valaki vagy ez olyan teljesítmény, amire büszkének lehet lenni?🤣A diplomaosztódról posztolni büszkeség, de ez inkább csak irritáló.
2021. ápr. 9. 14:22
 5/18 A kérdező kommentje:
Már látom is, ahogy a szülők viszik a kötelező oltásokra a gyerekeiket és utána kiposztolják, hogy “rózsahimlő vaccinated”🤣
2021. ápr. 9. 14:26
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Mert barmok, azért.
2021. ápr. 9. 14:35
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
Feltűnési viszketegség.
2021. ápr. 9. 14:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor már értem. Mi más is lenne mondjuk az oka, jogos.
2021. ápr. 9. 14:54
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Esetleg így motiválhatnak másokat is az oltásra
2021. ápr. 9. 15:01
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Mert most ez a menő. Tavaly az volt, hogy "én nem maradhatok otthon". Majd lecseng ez is, aztán jön valami új.
2021. ápr. 9. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!