Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Facebookon miért teszik ki a...

Facebookon miért teszik ki a profilképükhöz egyesek, hogy “covid vaccinated”?

Figyelt kérdés
Ez nem magánügy, vagy kit érdekel? Tegyük ki azt is, hogy “reggel szartam”?

2021. ápr. 9. 14:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Mert ez egy kampány hogy mindenki menjen el beoltatni magát. Nincs igazad hogy “úgyis mindenki be fogja oltatni magát”, rengeteg oltásellenes hülye van aki nem akar oltást, mert “csak a big pharma terjesztette el hogy covid van hogy eladják a vakcinákat, nincs is vírus”, mert “ez csak egy influenza, csak a betegekre és az öregekre veszélyes” vagy mert “nem oltás kell ide hanem egészséges immunrendszer amit edzéssel el lehet érni”, esetleg mert “nem tudjuk mi van a vakcinában, lehet hogy 10 év múlva mind meghalunk tőle”. Illetve ott van az a bagázs is akik kérnek ugyan vakcinát de csak Pfizert, akkor is ha az csak júliusban jut.

Természetesen ez mind ostobaság, de ettől még sokan hiszik, (nézd meg Gődényt mennyien követik) és ha közülük egyet is meggyőzött egy ismerősük vagy valami Zs kategóriás celeb hogy olvasson utána és oltassa be magát akkor már hasznos volt a kampány létezése.

2021. ápr. 9. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Magánügy, pont ezért mindenki eldöntheti, hogy megosztja-e.

"Tegyük ki azt is, hogy “reggel szartam”?"

Ha szeretnéd, akkor miért ne?

Én ugyan nem raktam ki, de gondolkozok rajta, ha csak 1 embert meggyőzne mert látja hogy lám, nem patkoltam el tőle, akkor már megérte.

2021. ápr. 9. 15:58
 13/18 A kérdező kommentje:

#11 nem egy ember van a környezetemben, aki megkapta 2x az oltást, egy héttel később mégis meghalt.

90%-ban csak betegek és idősek halnak bele, igen. Csak mert egyszer-egyszer fiatalabb is meghal, nem kell világvégét kiáltani, persze minden életért kár, az influenzánál egy fokkal komolyabb betegség, de akkor sem olyan súlyos, mint előadják.

Mindenki gondoljon erről, amit akar, én önszántamból biztos nem oltatnám be magam olyan cuccal, ami nem volt kellően tesztelve. Most már az is baj, ha az ember óvatos és nem akar minden szart magába engedni? Az ételeket is megválogatom, amiket eszek, akkor ez miért lenne különb? Csak azért oltatom be magam, mert ha ehhez lesznek kötve dolgok, akkor muszáj, illetve, hogy legalább ne terjesszem. Fiatal és erős szervezetem van, másfél éve nem voltam beteg, pedig járkálok sokfele. Szóval magamat nem féltem.

És hogy szerinted az immunrendszernek nincs köze a betegségek elleni védelemben, azzal nagyjából leírtad, hogy mennyire tájékozott ember lehetsz. És akkor ilyenek neveznek másokat ostobának. Tipikus😅

2021. ápr. 9. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Most úgy viselkedsz, mintha minden ilyen kiírás csak neked szólna.
2021. ápr. 9. 16:52
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Máshogy nem tudnak kitűnni a tömegből, és azt hiszik, hogy bárkit is érdekelnek. Jobban tennék, ha alkotnának valami maradandót, annak legalább is értelme is van.
2021. ápr. 9. 18:11
 16/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
29%

" biztos nem oltatnám be magam olyan cuccal, ami nem volt kellően tesztelve"

Mostanra több száz millió embert oltottak be. Milyen további tesztet szeretnél? Ha arra várnál, hogy milyen (mellék)hatása lesz a vakcináknak 2-3-5-10-20 év múlva, akkor elfogadod, hogy addig korlázotásokkal "élsz"?

2021. ápr. 10. 12:23
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

"emberek életének megmentéséhez járul hozzá"

Vagy éppen a tönkretételükhöz.

Szerintem nem normális dolog az elnyomást, diktatúrát pártolni és büszkén még reklámozni is idiótaság!

Az a baj, hogy senki sem az egészségéért oltat, hanem azért, mert a régi életét reméli visszakapni és mert meg vagyunk fenyegetve, hogy ha nem, akkor neked véged. Ez a szomorú, hogy nincs választási lehetőség, nem vagy szabad így sem, csak azt hiszed! :(

2021. ápr. 10. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:
36%

"nem volt kellően tesztelve"

Miért ne lett volna tesztelni? Pontosan milyen teszteket szeretnél látni, ami szerinted nem történt meg?

2021. ápr. 12. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!