Ha valaki több napra elutazik külföldre akkor miert mondja hogy nem lesz elerhető?
Szerintem akkor az adott desztinációjára figyel az illető. Lehet, 1-1 képet elküldeni a rokonoknak/barátoknak, de azok privát jellegűek. Nem munkával kapcsolatos. Illetve ha nem vagytok közeli barátok, ez akkor is érvényben van.
Szerintem ez kb mindennapos hogy ha az ember ha elfoglalt, akkor csak bizonyos, hozzá közel álló embereknek ír vissza. Nekem is előfordult már.
Azért, gondolom, hogy ne legyen belőle sértődés, ha x ideig nem jelentkezik, vagy, hogy éreztesse, a távol töltött idő alatt nem lesz valami sokat/szinte semennyit sem telefon, gép közelben, mert nem az lesz a prioritása.
Lehet amúgy megszokás is, vagy akár diszkrét jelzés is, hogy az idő alatt ne nagyon keressék őt.
(tudom, nem erről szólt a kérdés, és nem is a Kérdező ellen, de pont ilyenek miatt is kapcsoltam ki az elérhetőségi állapot láthatóságát. Nem is jelez valami megbízhatóan, és volt már, aki ügyet csinált abból, hogy az app szerint elérhető voltam, őt meg bántotta, hogy nem írtam vissza. Pedig net közelben sem voltam, és mindenhol ki voltam lépve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!