Miért vagyok ilyen üres ?
Ez a kérdés fogalmazódott mrg bennem kissé bódult állapotomban az inént....
Jelenleg most vagyok a legüresebb... legalábbis akkor amikor iszok, nem sokat csak hogy éppen eszembe jusson ez az érzés.
A mgjátszások a másik embetek iránt... teljesen hidegen hagynak még a családom is valójában. Érdekelnek, de mégsem. Valójában semmi sem érdekel. Csak úgy vagyok a semmiben. Nem érzek haragot, örömöt senki iránt. Ezt az érzést az alkohol váltja ki, ilyenkor merül fel bennem az, hogy józanon csak megjátszom magam...
Szó szerint űres vagyok. Jelenleg már itthon vagxok, az rlőbb kerékpátoztam, zenét hallgattam és álltam a sötétségben, és nem éreztem magam úgy hogy élek. Nem vagyok depresszíos, nem akarok meghalni, lényegében semmit sem akarok, csak úgy létezem.
Imádom éjjel az utcákat járni, amikor mundenki alszik, csak én vagyok ébren. Nem vagyok alkoholista, csak néha iszom de akkor is csak eddog az állapotíg... ilyenkor sokszor elképzelem hogx egy túlélő vagyok egy világvége után, ami után indokolt az üresség.
Emberek vesznek körbe, a család. Örülnőm kellene, de nem érzek semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!