Hogyan tud férfias viselkedés kialakulni ha valami béta testtel születik és folyton elnyomják, levegőnek nézik?
Ez mission impossible kategória?
A külső és belső legtöbbször összhangban van?
1# szerintem amiről írsz az az ambiciózus törtető személyiség és viselkedés.
ezt jelenti a férfiasság?
Na, napiincel, mar szinte hianyoztal.
Szinte.
Ha béta tested van, akkor edzzél és egyél eleget, és egy idő után nem lesz béta tested.
Én meg kövér testbe születtem (szüleim zabáltattak minden szarral, és gyerekként elhízott voltam), aztán rájöttem, hogy lefogyni egyszerű matematika, csak a családomban mindenki a genetikára fogja azt, hogy három adag tésztát eszik pörkölttel REGGELIRE, és amióta odafigyelek, azóta tudom tartani a 19-es BMI-t, meg a 20 körüli testzsírszázalékot (nőknek az elég kevés).
Ha a kinézeteddel van a problémád, nem is a testeddel, akkor is egy jól megválasztott frizura, ízlésesen összeválogatott ruhák, előnyösen viselt arcszőrzet rengeteget tud dobni egy férfi megjelenésén. Viszont ha beszopsz ilyen incel ideológiákat, és mást hibáztatsz a saját sikertelenségedért, ahelyett, hogy magadon dolgoznál, az eléggé hamar kiütközik, gyakran nem is tudják a lányok, hogy miért nem vonzó az egyébként vonzó külsejű pali, csak simán nem stimmelnek a vibeok.
Amit leírtál az a törtető, karrierista, fogyasztói társadalom rabja karakter.
Persze egy Mr.Bean külsejű pasi, aki törtető az férfias:D
Hát ez nagyon nem így van.
Van, aki ad magára.
Aki nem ad magára az számomra nem férfias, akkor sem, ha drága ruhák vannak rajta, amivel ellensúlyozni próbálja a hiányosságait!
7
Mr Bean nem azért nem férfias külsejű mert nem ad magára. :))
Mint színész nagyon is ad magára. Csak a fejét nem tudja átszabni.
Na most vagtad el magad alatt az agat: lattad mar Rowan Atkinson ex-nejet? Azt is lattad milyen nore cserelte le vagy 10 eve?
Ennyit arrol hogy ki a 'beta' meg szigma meg a f.sztudja milyen jelzot.aggatsz meg magadra, csak hogy ne kelljen beismerni miert nem akar veled senki semmit. Nem a 'beta' tested, az allitolagos elonytelen koponyaformad, hanem nogyulolo, mindenert masokat hibaztato, paranoid szemelyiseged az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!