Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 20on éves, dolgozó fiatalok!...

20on éves, dolgozó fiatalok! Mennyi időtök jut magatokra meló mellett hétköznapokon?

Figyelt kérdés

Rengeteg bevásárlóközpont, utcák délután 5 körül tele vannak. Iszogatnak, társaság, edzés.

Nekem semmire nem jut időm. :(

márc. 29. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Táplálkozásra odafigyeltek? Nem hiszem..nem normális, hogy ennyire faradtak vagytok. Én munka után még tanulok is, próbálom fejleszteni magam.
márc. 30. 07:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem mindenki úgy működik ahogy te.
márc. 30. 07:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
én 16:30-ig dolgozok 17-kor Hazaérek. Az időbeosztás is rossz, de inkább a motivációval van a gondod, mert 18-kor is el lehet indulni edzeni, plázába, moziba este 21-kor, stb.de sokszor inkább otthon teszek -veszek és 20-kor már ágyban vagyok. Nyílván, kellene egy húzó társaság is, ami nekem nincs.
márc. 30. 08:08
 14/17 anonim ***** válasza:
De mit dolgozol, kérdező?
márc. 30. 08:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Ülőmunka, plusz utazás.
márc. 30. 09:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

12# Valóban, de az igaz, hogy ha rendben vagy testileg akkor energikusabb vagy és nagyjából az emberi biológia ugyanúgy működik, gyanítom nem valami humán-alien keverék vagy te sem.

Úgyhogy vérképvizsgálat, esetleg ételallergiateszt meg ilyesmik.

Vagy ha kiidegelnek a munkahelyen állandóan, az is lehet az oka, a stressztől, esetleg depressziótól is érezheted magad fizikailag fáradtnak.

Harmadik, elég valószínű, hogy szimplán be vagy punnyadva mint a szar mert az össz mozgásod az, amíg eljutsz munkába meg hazamész. Satnyák az izmaid, nem esik jól minimális mozgás sem. Erre való az edzés, ami a napi 10k lépéstől kezdve lehet akármilyen mozgásforma, ami szimpatikus.

De olyan NINCS, hogy te makkegészséges vagy, minden téren rendben van minden de simán csak ilyen vagy és kész hogy nincs energiád. Ha volt is ilyen az ilyen embereket valszeg kiszelektálta az evolúció évmilliókkal ezelőtt.

márc. 30. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ülőmunka mellett meg aztán tényleg nem normális dolog hullafáradtan hazaesni és 8-kor ágyba bújni, a drága 80 éves dédmamámban több volt az energia🤣Mondjuk ha neked így jó, akkor hajrá, de én a helyedben biztosan elkezdenék sportolni és egészségesebben élni.
márc. 30. 10:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!