Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy másnak...

Miért van az, hogy másnak minden sikerül, nekem meg semmi?

Figyelt kérdés
Másoknak szinte csak megszületni könnyű, amúgy semmi szinte semmi rossz nem történik az életükben. másokat sosem b....tatnak a munkahelyen sem, míg engem mindig is b.....tattak. Mások irodában való üléssel megkeresnek annyit, mint más fizikai munkával, vagy még annyival sem, úgy hogy amúgy nekik sincs felsőfokú végzettségük (protekció nyilván van). De legalább ők tudnak mire vergődni, én sose.
2024. márc. 29. 16:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy nagyranőtt óvodás. Egész élete a gyakorin nyűglődésről fog szólni.
2024. márc. 29. 18:31
 22/31 anonim ***** válasza:
33%

Azért, mert összeszerelő ország vagyunk, és még egy alja minimálbéres irodai munkáért is tapossák egymás, vagy egy állami helyre is kihalásos alapon lesz ember az is protekcióval.

Vagy elmehetsz tanárnak 350 ezerért és minden hétvégéd rámehet a dolgozatjavírásra, agyonterhelve a következő összeszerelő generációt.

2024. márc. 29. 18:43
 23/31 anonim ***** válasza:
47%

Csak nekem furcsa, hogy minden hozzászólás le van pontozva? és nemcsak a kérdező által, hanem szervezetten. a pozitív, amit adok ezekre alig viszi fel a százalékot.

Nem átverés ez? Több accja si lehet.

2024. márc. 29. 18:57
 24/31 anonim ***** válasza:
50%

van aki itt erre élvez....

2024. márc. 29. 18:58
 25/31 anonim ***** válasza:

Egyébként kérdező...

Hány éves vagy, és mióta dolgozol, és konkrétan mi a munkád első vagy második munkahely?

2024. márc. 29. 18:59
 26/31 anonim ***** válasza:
48%
#23 Ennek ez az élete. Csodálkozunk, hogy ott tart, ahol.
2024. márc. 29. 19:01
 27/31 anonim ***** válasza:
63%
Belép vagy hat accountról, kiír mindenféle idióta kérdést, aztán a neki nem tetszőket lehúzza. Mennyire kell ehhez lúzernek lenni...ebben élni ki magad. Kb a sarokban sírás is jobb ennél.
2024. márc. 29. 19:19
 28/31 anonim ***** válasza:
38%

#27:

De akkor 7 számítógépe van vagy mi a f*sz? Ugyanis 1 gépről már csak 1x lehet regisztrálni, többször nem, ahogy egy választ értékelni is csak 1x lehet egy gépről.

2024. márc. 29. 19:35
 29/31 anonim ***** válasza:
38%
28# Nemcsak egy gépről, hanem egy hálózatról. Nekem két accountom van két eszközön - nem direkt, csak azt hittem a régit tiltották, regisztráltam egyet tableten, aztán egyszer be akartam lépni gépen is, ott meg el volt mentve a régi, sikerült belépni, de ugyanazt a választ nem lehet pontozni külön eszközökről sem. Úgyhogy next level, ha vpn-ezik több accountal😂
2024. márc. 29. 19:52
 30/31 anonim ***** válasza:
56%
Rossz karma
2024. márc. 29. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!