Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy másnak...

Miért van az, hogy másnak minden sikerül, nekem meg semmi?

Figyelt kérdés
Másoknak szinte csak megszületni könnyű, amúgy semmi szinte semmi rossz nem történik az életükben. másokat sosem b....tatnak a munkahelyen sem, míg engem mindig is b.....tattak. Mások irodában való üléssel megkeresnek annyit, mint más fizikai munkával, vagy még annyival sem, úgy hogy amúgy nekik sincs felsőfokú végzettségük (protekció nyilván van). De legalább ők tudnak mire vergődni, én sose.
2024. márc. 29. 16:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
35%

Nálunk tipikusan a csóró szülők gyermekei dolgoznak irodában. Úgy mondod, mintha az valami nagy dolog lenne🤣

A gazdag szülők gyermekei elindítják a szülők pénzéből a vállalkozásukat, amiben nem dolgoznak egy napot sem.

2024. márc. 29. 17:34
 12/31 A kérdező kommentje:

"Az irodai munkahely szar csak mondom."

Gondolom mi szar lehet egész nap egy irodában ülni, és pötyögni a számítógépbe.

2024. márc. 29. 17:42
 13/31 anonim ***** válasza:
20%
Hát, ha esetleg egy tervező irodára gondolsz, akkor nem vagyok biztos benne, hogy üléssel keresnek pénzt azok az emberek. Feltételezem, előtte elvégezték az építészmérnökit. Vagy a gyógyszerészetit. Esetleg a tolmács-fordító képzőt. Téged mi tart vissza, hogy edukáld magad?
2024. márc. 29. 17:43
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
#12 Ezek a megnyilvánulásaid arra engednek következtetni, hogy rettenetesen buta vagy. Már-már hülye.
2024. márc. 29. 17:44
 15/31 anonim ***** válasza:
51%

a legjobb hozzászólások lettek lepontozva.

Az emberek tele vannak problémával, sérülésekkel csak megkeményedett a személyiségük, a lelkük, befelé fordulnak.

2024. márc. 29. 17:48
 16/31 A kérdező kommentje:
Akkor biztos elcserélnéd az irodai munkahelyedet arra, hogy pl. egész nap egy boltban pakolássz, vagy egy kórházban ápolónő legyél.
2024. márc. 29. 17:48
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
#16 Elcseréltem. Azóta sokkal energikusabbnak érzem magam, aktívabb vagyok mindenben, minden nap látom a munkám eredményét, az emberek megköszönik, én összességében boldogabb lettem így. 🤷
2024. márc. 29. 17:53
 18/31 anonim ***** válasza:
41%

És ezt még több millió ember megkérdezi magától, hogy nekem miért ilyen pocsék az életem...

Mert az emberek egy részének nem könnyű, csak ezt kevesen hangoztatják.

2024. márc. 29. 18:13
 19/31 anonim ***** válasza:
22%
Te kérdező, iszonyat szerencsétlen vagy és az is fogsz maradni.
2024. márc. 29. 18:17
 20/31 anonim ***** válasza:
40%
Hat kerdezo, nekem eretsegi nelkul is volt irodai melom. Es kicsit tobb volt mint "potyogni a szamitogepen". Csak tudod, en kicsit tobbet csinaltam mint a konnyu utat valasztani.
2024. márc. 29. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!