Ha egy lusta "újságíró" egy random reddites posztból ír egy pár mondatos "cikket" az ma már botránynak számít?
K_rva alacsonyan van a léc...
A bébiszitterhez tudok kapcsolódni, az ő oldalán állok.
Minden olyan dolgot, ami nem átlagos, azt igenis annak kell közölnie, akit érint. Lehetetlen azt feltételezni, hogy vegetáriánus, ha nincs szólva, plusz a gyerekek sem szólnak. Még mindig több az, aki mindenevő, nincs allergiája, speckó étrendje. Ezt nem szívhatja ki a bébiszitter a kisujjából.
Olyan ez, mint amikor egy régi kolléganőm csinálja a dolgát, amit egyedül szeret, de persze puffog, mindenkit méreget, mikor kérdezzük, hogy mi a gond, akkor még benyögi, hogy "nem gondolod, hogy segíteni kéne?" Nem b+, nem vagyok gondolatolvasó.
Mindig tájékoztatni kell a másikat, ha a gyerek valamit nem eszik/nem ehet.
Az más kérdés, hogy nem okés a saját étrendedet másokra erőltetni. Ok, hogy az anya úgy döntött, hogy nem eszik húst, de ezt ne akarja másokra erőltetni.
3-as vagyok.
Mi volt a rossz a válaszomban? Te miért nyomtál pirosat vagy szürkét? Csak érdeklődöm, hátha tanulok belőle valamit.
#3 Én például azért pontoztalak le, mert baromira nincs igazad. A szülőnek kell előre lefektetnie a szabályokat, mit lehet és mit nem, nem pedig a bébiszitternek kitalálnia. Én kisgyermeknevelő vagyok, a bölcsődében sem tartunk minden egyes új gyerkőc szülőjével 2 órás "interjút" a gyerek sajátos igényeiről, ha van ilyen azt a szülőnek kell jeleznie, nem nekem találgatnom. Amúgy a "halálos ételallergia" esetén meg milyen szülő az, aki ezt nem közli azzal a személlyel, akire rábízza a gyerekét?
Amúgy ha az említett család tényleg vegetáriánus, nem értem a gyerekek honnan ismerik a csibefalatot és a mekit...de ez már mellékes.
Én fordítva jobban látom. Mikor be van csomagolva a vegánság abba, hogy "én milyen jó vagyok, nem eszek húst, szeretem az állatokat".
És nem azzal van baj, ha valaki így dönt. Nyugodtan, szíve joga. Csak ez át szokott fordulni abba, hogy különbnek érzi magát, nyíltan fintorog és közli, hogy ha te gyrost eszel mellette, ne is merj ott tartózkodni. Én meg ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!