25 évesen jól csinálom?
Külföldön élek, dolgozom. Csomagolok, könyvelek. Kb 650-800 ezer forintot keresek euróban.
Lakhatásért nem kell fizetnem, a cég biztosítja. Illetve van egy lakótársam akivel jól kijövünk. Támogatom az anyukámat aki albérletben él a tesómmal havi 60 ezerrel. Van megtakarításom 4 millió forint. Mert szoktam utazgatni, hobbira költeni stb. Párkapcsolatom nincs, inkább kalandok.
Egyetemre sem mentem, mert nem tudtam volna fenntartani magam. Egy érettségim van.
Sokszor látom és kicsit irigykedem azokra akik magasabb beosztásban dolgoznak idehaza. Saját lakásuk van meg minden. De közben meg úgy érzem, hogy ha a mostani lehetőségeket eldobnám magamtól csak szarabb helyzetben lennék.
Így még van esélyem befektetni, ingatlant venni később vagy tanulni. De teljesen irányt váltani nem mernék.
Jól van ez így?
Mert hol kéne tartanod 25 évesen? Yacht, 3 villa, feleség 3 gyerek golden retriever a kertben?
Ne másokhoz hasonlítgasd magad. Élj, ahogy neked jó.
Egyébként nem a fizetésem volt a lényeg. Hiszen írtam, hogy félretenni és szórakozni is tudok belőle. Túl nagy felelősség a munkám ellátásán kívül nem ér.
Kérdés inkább az, hogy ez jobb helyzet-e jelen esetben mint munkát váltani, albérletet fizetni, esetleg hazaköltözni, beiratkozni suliba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!