A munkahelyen a WC elég közel van az irodákhoz, és én nagyon nagyokat pukiztam mi közben végeztem a dolgom, biztosan hallották a többiek, és én nagyon kellemetlenül érzem magamat, igazából semmit nem mondtak mikor visszamentem. Mit gondolhatnak?
Kérdező, ne érezd ezt ennyire cikinek.
Gondolom mindegyik másik munkatársadnak vannak magánéleti gondjai, amik miatt aggódnak.
Azon kívül maga a magánéletük is ott van, amire figyelni kell. Munka után bevásárlas, elmenni külön programra, elhozni a gyereket, stb.
A munkában meg koncentrálniuk kell a munkára.
Szerinted van kapacitásuk arra, hogy még külön egy fingon filozofáljanak?
Nálunk is az irodából nyílik a wc helyiség. Sőt egyben van a férfi és a női (2 fülke egymás mellett) szóval ha egyszerre kell mennie egy férfi és egy nő kollégának akkor nem tudnak, meg kell várnod amíg a másik végez és ez ugyanígy van akkor is ha 2 férfinek vagy 2 nőnek kell egyszerre mennie…
Nèha azért kicsit bizarr amikor bemész egy elég csinos kolléganőd után aztán megcsap egy irrrrrgalmatlan szag. 😅
De ez van természetes, senki nem izél rajta ha kijön, hogy az előtte lévő milyen szagokat hagyott ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!