Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legtöbben a reggeli nagy WC...

A legtöbben a reggeli nagy WC után, büdösen “ahogy sikerült kitörölni” kezdik a napot?

Figyelt kérdés
Alig hallom bárkitől hogy reggel tusolna, vagy csak mosakodna a kényes részeken (ez független attól hogy este is fürdött/tusolt) hiszen általában reggel sikerül elintézni az ilyesmit. Nedves törlő is egy gusztustalan dolog, csak szét keni a maradékot és meg illatosítja a lyukat, szerintem undorítóbb mint a sima papír. Én nem tudnám elképzelni hogy akár hétvégén a boltba úgy menjek, hogy nem mostam meg magam ott, reggeli wc után. Munkába meg főleg nem indulnék el így.
2024. márc. 20. 00:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Szinte sose szarok reggel. Ilyen a bioritmusom.
2024. márc. 20. 14:28
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Késő délután, este szoktam.
2024. márc. 20. 14:28
 23/34 anonim ***** válasza:
75%

Én nem is minden nap kakilok, valószínűleg ez nem jó, így nekem nem okoz nehézséget, hogy nagydolog után megfürödjek. Sőt, nekem valamiért mindig naaagyon sok papír kell hogy teljesen tiszta legyek, úgyhogy jobban is szeretem, ha megtörlöm, és utána letusolok.

Én délután szoktam vagy este kakilni,reggel sosem.:)

2024. márc. 20. 15:20
 24/34 anonim ***** válasza:
72%
Megfigyeléseim szerint azok szoktak reggel-délelőtt, akik egy étkezést sem hagynak ki, nekem például délután 1-ig általában egy falat sem megy le a torkomon.
2024. márc. 20. 16:33
 25/34 anonim ***** válasza:
84%
Majd pont ezzel foglaltoskodok reggel 6 kor full kómásan, hogy megmossam a csipámat. Minek? Ki fog ott turkálni? Ki tudom törölni tisztára? Ki.
2024. márc. 20. 17:10
 26/34 anonim ***** válasza:
32%
25. Az önmagunkra és a környezetünkre való igényesség miatt szoktunk mosakodni, fésülködni, stb., bármennyire is hihetetlenül hangzik!
2024. márc. 20. 17:16
 27/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom miért ragaszkodik itt mindenki a zuhanyzáshoz?! Ha a fenekünket akarjuk megmosni, ahhoz nem kell az egész testünket lezuhanyozni, erre találták ki a bidét.
2024. márc. 20. 20:32
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
De nem mindenkinek van bidéje.
2024. márc. 20. 20:48
 29/34 anonim ***** válasza:
34%
Szinte senkinek sincs. Pedig egy új építésű ingatlannál vagy egy nagyobb felújítás során nem egy nagy dolog kialakítani. A szüleimnek már a 90-es évek végén is volt és én is mindkét WC-be betettem a házfelújítás során. De még csak nem is kell külön bidé, a japánok is a WC ülőkébe integrálják, az bárkinek elérhető a mellékhelyiség szétverése nélkül is. Szóval szerintem ez csak arról szól, hogy kevés embernek van rá igénye, hogy vécézés után megmosakodjon.
2024. márc. 20. 20:57
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem költenek pénzt arra, amit amúgy is meg tudnak csinálni.
2024. márc. 20. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!