Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legtöbben a reggeli nagy WC...

A legtöbben a reggeli nagy WC után, büdösen “ahogy sikerült kitörölni” kezdik a napot?

Figyelt kérdés
Alig hallom bárkitől hogy reggel tusolna, vagy csak mosakodna a kényes részeken (ez független attól hogy este is fürdött/tusolt) hiszen általában reggel sikerül elintézni az ilyesmit. Nedves törlő is egy gusztustalan dolog, csak szét keni a maradékot és meg illatosítja a lyukat, szerintem undorítóbb mint a sima papír. Én nem tudnám elképzelni hogy akár hétvégén a boltba úgy menjek, hogy nem mostam meg magam ott, reggeli wc után. Munkába meg főleg nem indulnék el így.
2024. márc. 20. 00:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
73%
Itthon szarás után mindig megmosom a fenekemet. A 3 wc közül 2 mellett van bidé.
2024. márc. 20. 05:42
 12/34 anonim ***** válasza:
19%
Alap utána mosakodni vagy félig tusolni
2024. márc. 20. 05:53
 13/34 anonim ***** válasza:
89%

És ha olyan helyen kell ahol nincs zuhanyzó, akkor inkább be💩 vagy pedig visszatartod nap végéig? :D

A kérdésre: eleve nem ezzel indul a napom, munkában intézem, ott meg nincs zuhany.

2024. márc. 20. 06:58
 14/34 anonim ***** válasza:
10%

A Covid egyyik előnye, hogy elszállt a szaglás.

Lehetne a tudósoknak kitalálni már olyan ételt, aminek nincsen végterméke.

A munkahelyemen vagyunk páran, akik xarunk nap közben: tömény s*gszag nem szokott lenni (1-1 eset kivételével), de nálunk sincs mosakodási lehetőség.

2024. márc. 20. 07:16
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Covid előtt sem éreztem szarszagú embereket, kivéve ha egy-egy csövi felszállt tömegközlekedésre.

Szájszagot szoktam érezni (alacsony vagyok), hónaljszagot (különösen tini fiúktól), de szarszagot olyan embertől, aki nem úgy néz ki, nem.

2024. márc. 20. 08:55
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Akik a seggszaggal jönnek, titeket úgy kell elképzelni, mint a kutyákat, hogy egymás fenekét szagolgatva ismerkedtek? Mert más helyzetben én még sosem éreztem ilyesmit, pedig fix, hogy nem mindenki zuhanyzik utána.
2024. márc. 20. 09:47
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Naponta általában 3x sz*rok..Ezért munkanapokon egyszerűen kivitelezhetetlen,hogy mindegyik után zuhany legyen.Az első hajnali ürítés után még megoldható.De a másik kettő potyogtatás legtöbbször már a munkahelyen történik...
2024. márc. 20. 11:17
 18/34 anonim ***** válasza:
66%

Azért hallod kevés embertől, mert kb. Olyan téma hogy minek hozza fel...

"Szia Béla, milyen szép időnk van. Reggel nagyvécé után tusoltam képzeld. Te szoktál?"

Vagy hogy kell egy ilyen párbeszédet elképzelni?

Amúgy ha van lehetőségem lefürdök,mosdok utána. De nem kötöm senki orrára.

2024. márc. 20. 13:36
 19/34 anonim ***** válasza:
59%

Kislány óta napi többször kakilok. Nem tudom, miért. Mindegyik normális, nincs hasmenésem, se szorulásom, akkor megyek, amikor rámjön, nem ülök felette soha.

Ma csak 3x mentem eddig, de egyszer még tuti fogok. Egész nap a zuhany alatt állhatnék. Az egész alvázamat szőrtelenítem, sehol nem tud a kaksi megragadni.

2024. márc. 20. 14:10
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom más hogy van vele, de én ki tudom törölni a valagamat úgy, hogy ne maradjon ott kula :D Miben más a reggeli 💩ás a délutáninál? Most minden kaki után menjek el zuhanyozni? Csak mert hétvégén van hogy 2-3 alkalommal is megyek 1-1 nap és még csak a hasam se megy mellé.

Azt különösen gusztustalannak tartom, amikor valaki épp csak kitörli, aztán a kádba pucsít és lemossa a 💩t.

2024. márc. 20. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!