A legtöbben a reggeli nagy WC után, büdösen “ahogy sikerült kitörölni” kezdik a napot?
És ha olyan helyen kell ahol nincs zuhanyzó, akkor inkább be💩 vagy pedig visszatartod nap végéig? :D
A kérdésre: eleve nem ezzel indul a napom, munkában intézem, ott meg nincs zuhany.
A Covid egyyik előnye, hogy elszállt a szaglás.
Lehetne a tudósoknak kitalálni már olyan ételt, aminek nincsen végterméke.
A munkahelyemen vagyunk páran, akik xarunk nap közben: tömény s*gszag nem szokott lenni (1-1 eset kivételével), de nálunk sincs mosakodási lehetőség.
Covid előtt sem éreztem szarszagú embereket, kivéve ha egy-egy csövi felszállt tömegközlekedésre.
Szájszagot szoktam érezni (alacsony vagyok), hónaljszagot (különösen tini fiúktól), de szarszagot olyan embertől, aki nem úgy néz ki, nem.
Azért hallod kevés embertől, mert kb. Olyan téma hogy minek hozza fel...
"Szia Béla, milyen szép időnk van. Reggel nagyvécé után tusoltam képzeld. Te szoktál?"
Vagy hogy kell egy ilyen párbeszédet elképzelni?
Amúgy ha van lehetőségem lefürdök,mosdok utána. De nem kötöm senki orrára.
Kislány óta napi többször kakilok. Nem tudom, miért. Mindegyik normális, nincs hasmenésem, se szorulásom, akkor megyek, amikor rámjön, nem ülök felette soha.
Ma csak 3x mentem eddig, de egyszer még tuti fogok. Egész nap a zuhany alatt állhatnék. Az egész alvázamat szőrtelenítem, sehol nem tud a kaksi megragadni.
Nem tom más hogy van vele, de én ki tudom törölni a valagamat úgy, hogy ne maradjon ott kula :D Miben más a reggeli 💩ás a délutáninál? Most minden kaki után menjek el zuhanyozni? Csak mert hétvégén van hogy 2-3 alkalommal is megyek 1-1 nap és még csak a hasam se megy mellé.
Azt különösen gusztustalannak tartom, amikor valaki épp csak kitörli, aztán a kádba pucsít és lemossa a 💩t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!