Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen az életed?

Milyen az életed?

Figyelt kérdés
Milyen gondok vannak az életedben? Hogy állsz anyagilag? Stb
2024. márc. 16. 08:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Számomra jó. Más szerint ez nem élet. Mégis mások irigyelek engem.
2024. márc. 16. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem rossz. Nem vagyok gazdag, de a mostani munkahelyemen fentebb ment a fizetésem, meg spórolós vagyok, szóval gyarapszik, befektetek ide-oda, stb.

Idén akarok venni egy másik kocsit. Nem újat, de újabbat, kicsit nagyobbat, szertem nyár vége felé lesz itt az idő.

Van egy kis orvosi problémám. Nem olyan, amiben meg lehet halni, csak simán kellemetlen, jobb lenne nélküle. Most voltam vele dokinál, elkezdtem szedni egy elég komoly gyógyszert. Szóval ez is alakulgat.

Alapvetően nem vagyok ultra szociális, szóval nincs párom, de engem ez nem zavar igazán.

Hobbim az így is sok van. Mostanra eljutottam oda, hogy kicsit tudok/meret is rájuk költeni. Persze így is spórolok, de nincs már lelki gondom attól, ha veszek pár könyvet vagy kézműveskedéshez cuccot.

Gondolkodom rajta, hogy az egyik hobbimmal kapcsolatban elkezdjek az interneten businesselni egy picit. Nem akarok nagy pénzt rajta, meg nem akarom főállásként csinálni, de egy kis passzív jövedelem.

Itt most olyasmire gondolok, hogy én kitalálom, hogy x dolgot hogy kell megcsinálni, leírom a mintát, ezt lehet megvenni. Elég jó reakciókat kaptam már az interneten a kész termékek fotóira ebben a bizonyos közösségben.

Már jó egy éve nem foglalkozom egy nyelvvel, amit tanultam. Azt kellene újra elkezdeni, mert amúgy jót tesz az embernek, meg szerettem is. A vicc az egészben, hogy amikor erre a munkahelyre jelentkeztem, beleírtam az önéletrajzomba és bár nem volt releváns, rákérdeztek.

Szóval hiába "felesleges", valamilyen szinten mégis kitűnt, jó benyomást keltett, lérdeztek, én válaszoltam. (Elmondta, hogy nagyon más elfoglaltság, mint a hétköznapiak, más agyterületeket dolgoztat meg, engem kikapcsol. Pár szót beszélgettünk róla. Utána el is monta a HR-es csaj, hogy tök szimpi voltam nekik, meg milyen jó volt az interjú.)

2024. márc. 16. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:

"Milyen az életed?": van egy alapbetegségem, de az állapotomhoz képest lehene minden rosszabb körülöttem, de szerencsére egy 10-es skálán 7-est adnék rá.

"Milyen gondok vannak az életedben?": Szeretnék munkahelyet váltani, de nem megy.

"Hogy állsz anyagilag?": elmegy.

2024. márc. 16. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Összességében átlagosnak mondanám; lehetne jobb, de rosszabb is. Határozottan nem olyan, mint azt pár évvel ezelőtt képzeltem, gondoltam volna, mindezt pozitív és negatív értelemben; bizonyos téren sokkal többet sikerült elérnem, mint vártam volna, de másikon meg pont, hogy alul teljesítettem.

Nem szabad másokhoz hasonlítani magunkat, ezt tudom, mégis rendszeresen ebbe a hibába esem, főleg a szociális életem miatt, mert az a bányászbéka popója alatt tanyázik. Másik területet, érdekes mód, nem hasonlítgatok össze senkivel sem.

Gondjaim is e körül csoportosulnak: sosem volt még párkapcsolatom, ami bár 20 éves koromig nem érdekelt, már egyre jobban érzem hiányát. Barátaim is eltűntek az évek alatt, és bár akkor is hiányoztak, mostanság ez még rosszabb.

Illetve... pályakezdő is vagyok, ami megint csak tud nehezebb helyzeteket szülni, sajnos.

2024. márc. 16. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Pár éve már olyan, amilyenre mindig vágytam. Anyagi gondom nincs, a munkámat szeretem és sikeres vagyok benne, a magánéletem is jó, mozgalmas, mondjuk erre sokan mondják, hogy ezt nem tudnák így csinálni (kétlaki élet), szerencsére egészséges is vagyok nagyjából. Ami nem az igazi, de sajnos ezen nem tudok változtatni, az az alvászavar, de már igazából megszoktam.
2024. márc. 16. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ honnan nézzük. szakmailag eléggé rendben van, anyagilag sem lenne rossz egy normális országban. A többit inkább hagyjuk
2024. márc. 16. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!