Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zavarja egyes embereket...

Miért zavarja egyes embereket az, hogy olcsón lecsapunk valamire és eladjuk drágán ha értékes?

Figyelt kérdés
Burkoltan megkaptam már ezt nem egyszer, volt, hogy nem burkoltan. Akkor azt mondták, szemét vagyok, hogy így akarok nyerészkedni. Elküldtem az anyjába az illetőt. Mi már ez? Te sem anyázol a boltban, hogy mennyi a hús, benzin ára. Pláne, hogy nekem nincs jó fizetésem. Muszáj volt valamit kitalálni. Belekezdtem abba, hogy ha valaki nem tudja milyen értékes amit árul, azt megveszem tőle olcsón és 10x áron adom tovább.
2024. márc. 15. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha gyakran megkapod azt a visszajelzést másoktól, hogy nyerészkedsz, akkor az azt jelenti, hogy túlárazol. Nem ér annyit a terméked, mint amennyiért el szeretnéd adni. A jelentős, drasztikus túlárazás a vásárlók szemében pofátlanság. Ha sokan mondják, hogy nyerészkedsz, akkor nem vagy tisztában a terméked valós piaci árával, azzal, hogy mennyit ér reálisan valójában. Vagy nagyon is tisztában vagy vele, de csalni akarsz, átverni másokat. Ez a nyerészkedés lényege.
2024. márc. 19. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:

#11: Piacgazdaságban nem létezik ilyen, ez benne a fantasztikus. Minden PONTOSAN annyit ér, amennyiért megveszik. Teljesen önszabályzó rendszer. Ha valami nem ér annyit, akkor senki nem fogja megvenni, senki nincs rákényszerítve, hogy megvegye.

(Az egyetlen kivétel ez alól az ivóvíz különböző rendezvényeken, amit törvényileg kellene tiltani a magas árazását, ha nem létezik olcsón elérhető alternatíva.)

2024. márc. 19. 12:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Te másról beszélsz, mint amiről én írtam. Amúgy igaz, amit írsz, csak én nem erről beszéltem. A kettő nem zárja ki egymást (amiről te beszélsz, meg amiről én).

2024. márc. 19. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!