Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg lenézik a nők a...

Tényleg lenézik a nők a közigazgatásban dolgozó férfiakat?

Figyelt kérdés
Valakitől hallottam ilyesmit és én is úgy érzem. Én közigazgatásban dolgozok és szeretem, de szégyellem. Pont ezért mert én is úgy érzem, hogy lenézik a nők, ha valaki közigazgatásban dolgozik. Nekem ez a szégyenérzet ismerkedésnél komoly gát. Gyakorlatilag minden új ember előtt szégyellem, de főleg a nők előtt. Tévesen gondolom, hogy lenézik ezt a nők vagy tényleg lenézik?

márc. 11. 09:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
87%

Az írásodból lerí, hogy Te magad is gyűlölöd a munkádat... már most fásult vagy barátom, mi lesz veled később?

Hát, ennyi akaraterővel nehéz is lesz váltanod, én mégis bíztatnálak, hogy a saját érdekedben tedd meg az első lépést ezirányba! Ne reménykedj abban, hogy a fizetésedet majd megemelik... nem fogják!

márc. 11. 13:44
 22/40 A kérdező kommentje:
Így is alig van időm azt csinálni amit szeretek. Este hatra érek haza hétköznap és van egy kis hétvége. És még tanuljak is? Úgy hogy már diplomáztam? Hagyjon már békén az élet végre.
márc. 11. 13:44
 23/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fásult. Mondom. Végre megtaláltam a hobbim, amit szeretek. A gitározás. Azzal szeretnék foglalkozni.
márc. 11. 13:45
 24/40 A kérdező kommentje:
Egyébként meg végiggondoltam én ezt már és számomra a zenélésen kívül minden munka szürke és unalmas. Ez a helyzet. Szóval amíg nem zenélek a legkényelemsebb munkakörben kell lennem, ahol tudok dalszöveget írni pl.
márc. 11. 13:47
 25/40 anonim ***** válasza:
54%

Minden közigazgatásban dolgozó ffi ismerősöm nős.

Nálad más oka lesz, hogy nem kellesz senkinek.

márc. 11. 14:52
 26/40 anonim ***** válasza:
Jajj a nők már megint másra akarják fogni azt hogy csak a 10/10 pasikkal foglalkoznak
márc. 11. 16:13
 27/40 anonim ***** válasza:
54%
Haverom minisztériumban dolgozik és nős. Ha neki ment, ez nem kifogás.:D
márc. 11. 16:50
 28/40 anonim ***** válasza:
37%
A nők mindenkit kezdenek lenézni, aki nem: vállalkozó, MLM-es, coach, pénzügyi guru, ingatlanos, pénzügyes, autóval foglalkozó valaki, vállalkozó, IT-s, és más, de magasan kvalifikált személy.
márc. 11. 17:02
 29/40 anonim ***** válasza:
Montosan milyen ügyeket intézel? #5
márc. 11. 17:20
 30/40 anonim ***** válasza:

Egyet értek!

F

márc. 11. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!