Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy képzeled el a jövőt?

Hogy képzeled el a jövőt?

Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 18:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Még egy pár hónapig próbálkozom netes társkereséssel, ha semmi sem jön össze akkor utána elmegyek egy fizetős társkereső irodába. Ha ott sem találok senkit akivel kölcsönösen bejönnénk egymásnak akkor utána elkezdek az "utcán" leszólítani nőket. Ha ez sem sikerül, akkor a 100. próbálkozás után végzek magammal, mert rossz magányosan élni.
2024. márc. 10. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Mármint a sajátomat, vagy úgy általánosságban?
2024. márc. 10. 18:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Valami kis szigeten lógatom a lábam a tengerbe,tele vagyok pénzzel,rabszolganők lesik minden óhajomat.
2024. márc. 10. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:
A realitás talaján élve: eddig sem talált rám senki barátnő tekintetében, ezután sem fog senki sem.
2024. márc. 10. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Mint a 4-es.
2024. márc. 10. 21:06
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem van barátnőm. de valahogy azt érzem, hogy nem vagyok alkalmas egy olyan életre, ahol az a fő dolog, hogy egymással vagyunk. szóval, ha esetleg szakítok, akkor nem hiszem, hogy még egyszer megpróbálom ezt.
2024. márc. 10. 21:39
 7/14 anonim ***** válasza:

De jó, hogy aki egyedül van az a kapcsolat után sóvárog, aki kapcsolatban az pedig az egyedüllétért.

Én az 1-el szemben pont hogy kilépve a kapcsolatomból képzelem a jövőt.

De az is lehet, hogy mindentől függetlenül kérek az egyestől szakmai tanácsot azzal a 100+-os tervvel kapcsolatosan...

2024. márc. 10. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 nekem egy olyan kapcsolat lenne jó, ahol nem kell magyarázni, ha egyedül is akarok lenni. ha ezt természetes lenne. mert amúgy nagyon sok energiát visz el, ha folyton bántódás van ezekből. pedig szerintem tök ok, hogy vannak emberek, akiknek más célja is van, mint párkapcsolat.
2024. márc. 11. 00:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Túlságosan leköt a jelen ahhoz, hogy ábrándozzak.
2024. márc. 11. 00:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg magányosan halok meg.
2024. márc. 11. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!