Tényleg ennyire esélytelen egy fiatalnak?
Kisvárosban élek, leérettségiztem és elmentem egy 2 éves képzésre szintén ugyanabban a suliban. Most tartok a végén, semmi hasznos tudást nem kaptam na de mindegy is.
Tehát itt vagyok semmi tudásom és semmim nincs, és még kemény fizikai munkát se tudok végezni a betegségem miatt. Egyetemhez buta vagyok meg hát addig se akarok már másnak a nyakán lenni.
Mit tanácsoltok hogy találjak egyáltalán valami olyasmi melót amivel fent tudom tartani magam? vagy akár egy albérletet ha elszeretnék költözni.
Tényleg ennyire esélytelen leírni minden információt, hogy érdemben tudjunk segíteni?
Mi a végzettséged, miben vagy jó, mihez értesz, van-e használható nyelvtudásod, mi érdekel téged...stb ?
Kiemelem a lényeget abból amit írtál:
"semmi tudásom ... fizikai munkát se tudok végezni ... egyetemhez buta vagyok"
Ezt magyarra lefordítva: lusta vagy aki se dolgozni nem akar se tanulni.
Mégis mit szeretnél, hogy alanyi jogon kapj havi szinten milliós fizetést a semmittevésért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!