Nyelvtudás nélkül van esélyem valahogy kikerülni Tirolba szobalány munkára, vagy esélytelen?
Ha van esély akkor hogyan?
Egyebent nezegettem facebook csoportokat es nagyon sokan ki irjak hogy szobalany/szobafiu munkat keresnek de nem beszelnek semmenyit nemetul, es aki oda irja hogy van tapasztalata. Még ha ki is tudnek valahogy kerulni, mert ezek szerint nem olyan lehetetlen, de nem tudom hogyan tudnek megmaradni egy munkahelyen, ahol nem ertem a tobbiek mit mondanak nekem, vagy a magyarokat lehet hogy magyar tanitja be es ezert lehetseges hogy van ahol nem problema hogy nem tud valaki nemetul?
Turistakent se mennek kulfoldre nyelvtudas nelkul, nemhogy dolgozni.
Eselyed van, de a melo/fizetes is olyan lesz.
#7 vagyok. Van szemelyes ismerosom, akinek egy nemet farmon konkretan leszakadt a laba egy munkagepen. A korhazban alairt egy papirt miszerint semmi kovetelese nincs a munkaado fele. Azt sem tudta mit ir ala nyelvtudas nelkul.
Most se laba, se penze, protezis is adomany.
5: most akkor félsz, vagy menni akarsz????
Egyszer azt írod, hogy nem tudsz bezsélni a főnökkel, másszor meg hogy de milyen sokan kint vannak nyelvtudás nélkül....
A tegnapi kérdést is te írtad ki, hogy keresel valakit, akivel együtt mennél???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!