Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek a férfiak vagy a...

Szerintetek a férfiak vagy a nők finnyásabbak akkor, amikor büdöset éreznek?

Figyelt kérdés
Szerintem a nők. Suliban is mi lányok "rinyáltunk" mindig jobban, hogy szellőztessük már ki a bűzt, meg nálunk a munkahelyen is mindig a kolléganők szokták inkább megjegyezni, ha büdös van. Lányként én is nagyon érzékeny vagyok rá.
2024. márc. 9. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
A nők.
2024. márc. 9. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Ismerek egy pasit, aki utálja a parfümöt, az ételszagot, a mosóporok, tisztítószerek, légfrissítők illatát.
2024. márc. 9. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Tapasztalataim szerint a nők. Nem finnyásak, hanem igényesek.
2024. márc. 9. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem változó. Az én párom (férfi) kb semmilyen tisztítószernek nem bírja a szagát pl domestos, hypo, ecet, erősen klóros anyagokat. Nem ezt kell szagolni nyilván,de inkább nem dolgozik velük meg illatosat vesz, mert a fent említettek szagától is rosszul van.

Sok ember rosszul van a kórházi szagoktól nemtől függetlenül.

Vannak szagok amiket meg a nők nem bírnak jól, pl amikor a férfiak csiszolnak, vagy bizonyos építkezéseknél használatos anyagokat.

Viszont a nők izgulnak sokszor a szagokon, hogy ne legyen sült szag a konyhába, jó illata legyen az embernek stb.

2024. márc. 9. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Ma 20:56, remélem nem ugyanaz a párunk? Az enyém se bír semmi ilyesmit, elég ha kinyitom pl. a domestosos flakont, és ott van szaglótávolságon belül, már menekül.😀

De egyébként általánosságban szerintem is a nők.

2024. márc. 9. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Neked az finnya, hogy valaki nem akar telelehelt, teleizzadt levegőt szívni, pláne tinik közt?
2024. márc. 9. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A nők.
2024. márc. 9. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyilván a nők
2024. márc. 10. 05:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!