Ha valahol alá kell írni valamit miért kezdek el remegni?
Szakasztott ugyanez van nálam is, szorongás okozza.
Az evészetes dolog nyomokban jelentkezett általánosban is, kizárólag, mikor egyedül ettem, a többi utána jött, szépen, sorban, de valahogy az utóbbi 4-5 évben hatalmasodott el rajtam az egész. Remeg a kezem, és a nyakam, amikor alá kell valamit írni mások előtt, amikor a PIN terminálba írom be a kódom, vagy SuperShop-ot dugom be a leolvasóba, vagy nyilvános helyen eszem, iszom (utóbbi csak ilyen kávézó szintű helyeken).
Nagyon gázként élem meg, mert alapból kellemetlen, rá is stresszelek, mások is tuti észreveszik... pedig az utóbbi 1-2 évben sokat kerültem (akarva, akaratlan) olyan helyzetekbe, amikor pont, hogy ezek jöttek elő, hogy gyakoroljam, de aligha javultak.
Viszont az is igaz rám, amit az egyik válaszoló írt; szüleim nagyon sokáig helyettem döntöttek szinte mindenben, (nem szeretem ezt a kifejezést, de) kis pórázon tartottak, kritikusak voltak irányomba.
Nahát pont erre való a pszichológus, 10-es. És amint tudod, mi okozza, a probléma egyenes úton meg fog oldódni. Az eltemetettség tartja fenn a tüneteket.
Kérdező, online is lehet, nem kell a helyiekkel beérni. És olyan hosszasan kísérletezni sem: ha nagyon nincs többletkereted, már 2 alkalom után is el lehet dönteni, hogy együtt tudtok-e működni, vagy sem. És még ha sok is a gyenge pszichológus, nagyon maximum az 5. biztos, hogy jó lesz, de lehet, hogy rögtön az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!