Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tanulnátok inkább,ha...?

Mit tanulnátok inkább,ha...?

Figyelt kérdés

Szeretném elkezdeni képezni magam, ezért megvizsgáltam a közvetlen környezetemben felmerülő és kiaknázható lehetőségeket. Hogy mire van igény, mennyi a várható kereset, és ezek közül engem mi érdekelne leginkább.

Két választásom lehet, amik tetszenének is, jól is keresnék velük és fix eltudnék helyezkedni.

Az egyik a koreai nyelvtanulás, amivel tolmácsként tudnék elhelyezkedni a környező újonnan nyílt munkahelyeken (családban lenne segítségem, aki a magántanár mellett ingyen is tanítana).

Illetve kollaboratív robotok telepítése és üzemeltetése - képzés. Drága, de a számtalan most épülő gyárüzem (a környéken van vagy 10) jó lehetőségeket kínálna.

Mindkettő nagyon érdekel, viszont csak az egyikre van pénzem.

A tolmács ellen szól, hogy kevés a nyelvérzékem, és sokszor bátortalanul beszélek idegen nyelven. Nyilván ebben kellene fejlődnöm némi segítséggel.

A másik képzés ellen pedig az szól, hogy nem vagyok egy műszaki beállítottságú. Persze szorgalmas vagyok és több, mint hajlandó tanulni, de "velem született" műszaki érzékem nincs.

Mit választanátok a helyemben?

2024. márc. 9. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
En a masodikat, de nekem eleg jo muszaki erzekem van.
2024. márc. 9. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Ilyen hátrányokkal, egyiket sem. Keresnék valamit olyat, amiben van is esélyem jónak lenni.

A koreaikat mocskos sz/rul, de beszélnek angolul, a kollaboratív robotok meg olyan témakör ma, amiben ha nem vagy elhivatott és törtető, akkor semmire nem fogsz menni. Ami egyébként nem leszel, ha nincs műszaki vénád hozzá

2024. márc. 9. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!