Volt olyan amit nagyon-nagyon akartál (szerelem, munka, tárgy, lakás, bármi) és később mégis örültél, hogy nem sikerült?
Igen, volt!
Neked kérdező? Vagy mi ihlette a kérdést?
Nem feltétlenül öröm volt bennem, hanem inkább megkönnyebbülés. Külföldi gyakorlat volt.
Nem a munka büdös, mert a kezem közül kiadott dolgokra igényes vagyok, a nyelvvel sem lett volna gond, hanem túl nagy lépés lett volna, amit akkor még nem mértem fel túl reális keretek közt. Előtte kollégista sem voltam még, az otthonomtól sem voltam még távol 1 hétnél tovább, külföldön is 8 napot töltöttem el a legtöbbet egyhuzamban (nyaralás keretében) a szüleimmel, szóval túl nagy lépés lett volna, amit nem hinném, hogy kellően jól tudtam volna annyi idősen kezelni. Egy szaktárssal mentünk volna, nem épp szomszédos országba, de végül visszamondta a hely.
Így is albérletben kötöttem ki a gyakorlat miatt, és beláttam, hogy jobb volt az úgy, túl nagy falat lett volna a másik (nem a munka miatt, hanem önállóság terén). Valamint, a hely közelében, ahová mentünk volna, elég komoly környezeti csapás történt, és (nem tudom, szabad-e ilyent mondani, de) örülök, hogy nem voltam ott, és nem éltem át személyesen, illetve nem kellett miattam még inkább aggódniuk a szüleimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!