Mi akartál lenni gyerekként?Sikerült?Ha nem,mi lettél?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 12:56
1/24 anonim válasza:
Igen, sikerült, felnőtt koromban valóban tűzoltó lettem.
2/24 anonim válasza:
Állatorvos, nem sikerült, mert közben meggondoltam magamat. Végül szoftverfejlesztő lettem.
3/24 A kérdező kommentje:
1 De jóó
Ez egy nagyon szép szakma!
2 És most szereted a munkádat?
2021. szept. 29. 13:07
4/24 anonim válasza:
Kertész, ékszerész, állatorvos akartam lenni.
Azt inkább hagyjuk, hogy mi lettem :D
5/24 anonim válasza:
Gyerekként sebészorvos szerettem volna lenni, de csak azért, mert akibe lányba szerelmes voltam, az apja is sebész volt. De aztán nem így alakult. Most kontroller vagyok.
6/24 A kérdező kommentje:
5 ez aranyos❣
Én még 16 éves vagyok,de 7 éves korom óta asztrofizikus szeretnék lenni🌌
2021. szept. 29. 13:13
7/24 anonim válasza:
#3: Szeretem, de vannak pillanatok, amikor a hátam közepére sem kívánom :D Azt nagyon szeretem benne, hogy mindig változatos problémákkal találkozok, nem olyan monoton, mintha mondjuk gyártósor mellett kéne dolgoznom, de rosszabb napokon ez inkább hátrány, mint előny.
8/24 Kései Sirató válasza:
Űrhajós akartam lenni, ügyvéd vagyok.
9/24 A kérdező kommentje:
8
Hát majdnem ;)
2021. szept. 29. 13:31
10/24 anonim válasza:
Nem tudtam 14 évesen, se 18 évesen és még mindig 27 évesen sem tudom. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!