Ma láttam egy posztot amire az volt írva hogy ha egy nő mérges öleld át mond neki hogy mennyire szereted és milyen szép ha ez nem működik vonulj vissza biztonságos távolságba és dobd meg csokival miért néztek minket szörnyetegnek? vagy minek
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 17:18
11/17 A kérdező kommentje:
7 válaszoló Ja Igen, látom te is azt gondolod, hogy ez csak poén, ti nem , így működtök önkritika kell a megértéséhez? igen de nem csak mi nőknél gáz, hogy a nemi identitás miatt azt hiszed, azaz hiszitek hogy a két nem különbözik , vagyis másként viselkednek
2024. márc. 6. 19:21
12/17 anonim válasza:
Mi bajod? Én nő vagyok és értem a viccet.
13/17 anonim válasza:
Pont az ilyen viselkedês miatt kéne neked több méterről, biztonságból csokit dobálni. Érted most már?
14/17 anonim válasza:
Ja 10 és 13 voltam, szintén nő.
15/17 A kérdező kommentje:
ti nem értetek engem, ez gáz , de ti a nőtársaim se értetek engem az gázabb.
2024. márc. 6. 19:56
16/17 anonim válasza:
Nem mindegy, ki mondja. Ha valami szexista oldalon láttad, azt valószínűleg olyan ember írta ki, aki nem kommunikál veled, ha probléma van, hanem höhörészik.
17/17 anonim válasza:
Tény hogy nehezen érthető amit írsz, próbálhatnál értelmes magyar mondatokban is fogalmazni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!