Szoktatok privátban beszélgetni és barátkozni az itteni emberekkel?
Figyelt kérdés
2024. márc. 4. 21:38
11/22 anonim válasza:
Eszembe nem jutna, pedig az egyik legjobb barátomat innen ismerem vagy 15 éve.
12/22 anonim válasza:
Nem, mivel ki tudja, ki van a "vonal másik végén".
13/22 anonim válasza:
Ha van időm és kedvem, akkor igen.
14/22 A kérdező kommentje:
#12 ebben igazad van
2024. márc. 4. 22:23
15/22 anonim válasza:
Igen! Egy-két üzenet után látszik, hogy kivel lehet értelmessen csevegni, barátkozni!
16/22 Metionin válasza:
Nem igazán, általában csak fel akarnak szedni vagy képeket akarnak.
17/22 anonim válasza:
Már nem, de nekem is van innen egy legjobb barátom 10 éve. :) De akkoriban gyakrabban lógtam itt, meg vidéken laktam épp és nem nagyon voltak a valóságban barátaim, azóta lettek, már nincs se időm se igényem itt chatelgetni.
18/22 anonim válasza:
Nem igazán, egyrészt 1-2 üzenetváltás után eltűnik a másik fél, és már én sen bízom meg kellően az emberekben, ez pedig legfőképpen azokra értendő, akikkel csakis netes kapcsolatom van.
Nekem eleve nem szokásom ráírni idegenekre, illetve az itt kapott privátok elég nagy %-a olyan, amire nem szívesen válaszolnék, mert pl. sértegetnek benne, vagy olyan iromány, amit nem tudok kibogozni/értelmezni (és nem azért, mert problémáim lennének).
19/22 anonim válasza:
Hozzátenném, az itteni ismerősömet közös hobbi mobilos és számítógépes témakörben ismertem meg. Nem is "haverkodási" céllal kezdtük.
Nem tudom más hogy van vele, én ma már eleve nem is akarok privát üzenetekben beszélgetni, arra ott a való élet.
20/22 anonim válasza:
Nem, ignorálom a privátokat. Többsége úgyis anyázás, jehovás térítés vagy kúrni akarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!