A lányok miért dobálják el a hajgumijukat az utcán? Mostanában feltűnően sok hajgumit látok, és nincsenek is elszakadva.
El sem tudok képzelni egy olyan szituációt hogy valaki csak úgy a város kellős közepén kiszedje a hajából a hajgumit, és lebssza a betonra, mint Thor a serlegét😂
Még ha valaki sz.rik is a szemetelésre, akkor se lenne értelme csak így eldoblia egy használati tárgyát. De am nem értem miért kell mindig a legrosszabbat feltételezni a lányokról...
A legtöbben több hajgumit hordunk magunknál, amiket aztán olyan helyekre teszünk, ahol könnyen elérjük/megtaláljuk őket, annyira kéznél vannak. Csak közben pontosan emiatt, amikor matatunk a táskánkban, zsebeinkben, egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően kirántjuk őket, és mivel nincs hangjuk leeséskor, nem vesszük észre, hogy elhagytuk. Csak mikor már nincs meg.
Én pár hónapja buszon jártam úgy, hogy a csuklómra tett hajgumit vesztettem el majdnem, miközben levettem a kabátom. Csak jött egy kedves hölgy, meglátta a földön, és rákérdezett, hogy az enyém-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!