Milyen cigány kereszt és/vagy vezetékneveket tudtok?
Figyelt kérdés
Érdekelne!2024. febr. 29. 17:24
11/18 anonim válasza:
én az ellenkezőjére tudok példát, Magyar volt az illető vezetékneve, de éjfekete kinézet adatott neki :D
12/18 anonim válasza:
ja és tudok olyan Farkas-ról is akit még a fehérek közt is kinéznének a sápadtságával :)
13/18 anonim válasza:
10-es
Ezek nem Roma Utónevek!
Ez olyan mint pl
Magyar: András
Franciáknál André
Németeknél: Andreas
Északon: Andres, stb
De az eredete ógörög.
14/18 anonim válasza:
Lakatos, Kanalas, Kalányos, Kolompár, Lólé, Cellár, Góman, Gomán, Rézműves, Szakállas, Csonnó, Sztrikács, Orsós, Csinos, Morás, Bihari, Bari, Túró, Raffael, Mága, Oláh, Suki, Fátyol, Rostás, Orgován, Pusoma, Bangó, Ásós, Jónás, Danó
Ami magyar név, de sok cigány viseli: Horváth, Varga, Váradi, Balogh, Szalai, László
16/18 anonim válasza:
Balogh-ot felénk svábok, zsidók viselik..
17/18 anonim válasza:
Farkas,Kővári,Suhajda,Sárközi,Jakab,Györgye
18/18 anonim válasza:
Gecse?
Én Gecse vagyok és soha sem találkoztam Gecse nevű cigànnyal.
Azok a cigányok akikkel talalkoztam ők sem mondtak hogy:cigány neved van tudod!?
Sőt van Farkas nevű ismerős és családtag és ők sem cigányok...bár elismerem jellemző ez a név a köreikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!