Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy valakinek ugyanaz a kereszt- és a vezetékneve?

Figyelt kérdés

Nekem van ilyen közös ismerősöm egy ilyen emberrel, és nagyon sajnálom.

Szerintetek ez nem megalázó, nevetséges? Nem nevetik ki a bemutatkozásnál? Mit gondoltok erről?

2022. márc. 26. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
6 éves kor felett kinövi az ember a másik nevén nevetést.
2022. márc. 26. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
En is hallottam mar ilyesmit, pl. László László, es megcsak 3. neve sincs, hat jol kibasztak vele a szulei, mit ne mondjak. Minden egyes bemutatkozaskor magyarazkodhat szegeny.
2022. márc. 26. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A nagy számok törvénye alapján mindig lesz ilyen. Ennyi.
2022. márc. 26. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Megalázónak nem nevezném - szerintem nem érted egészen ennek a szónak a jelentését -, de lég hülye ötlet a szülei részéröl.

De egyszer volt egy furcsa sztori az ismerettségi körünkben. Volt egy srác, akinek ilyen neve volt és elég érzékeny volt az ezzel kapcsolatos ugratásokra. A haverokkal együtt voltunk valamerre, elég sokan, és egyikünknek egy ismeröse odajött hozzánk. A többséget ismerte, csak a dupla nevüt nem, ö bemuntatkozott a srácnak, hogy Tamás Tamás vagyok, a srác meg szintén megmonda a nevét: Sándor Sándor vagyok. A haverünk majdnem nekiugrott, úgy felhúzta magát, amíg többen is bizonyítottuk, hogy a másiknak tényleg ez a neve.

A vicc az egészben, hogy utáka ök ketten igen közeli barátok lettek, és rengetegszer játszották el ezt a helyzetet másoknak is.

2022. márc. 26. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
*utána
2022. márc. 26. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Én azt bírom, amikor olyan név van, hogy valami értelmes szókapcsolat jön ki belőle, vagy arra emlékeztet.

Végh Béla

Égető Napsugár

Ultra Ibolya

2022. márc. 26. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő tehet róla, hogy hülyék a szülei.
2022. ápr. 10. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!