Csak én vagyok ennyire szigorú, komolyan az élethez?
Szerintem valahol az az egészséges, ha mondjuk tudod, hogy neked 10 perc átöltözés, gépbekapcsolás, cigike-kávéka-szaráska kell munkába állás előtt, akkor mondjuk belövöd, hogy 8.00-s kezdésnél 7.50-re érkezel meg, és erre még rászámolsz 10 percet, hátha dugó van, vagy akármi.
Az szerintem kicsit kényszeres, ha már egy órával előbb elindulsz, mert mi van, ha. Egy csomó időt elvesztegetsz az életedből, és igazából amíg nem csinálsz rendszert belőle, addig mindenki megérti, ha mondjuk évi négy alkalommal késel, mert baleset volt, vagy késett a vonat, vagy átaludtad az ébresztőd. Emberek vagyunk, nem tudom, milyen távolságokról beszélünk, de velem rendszerint előfordult, hogy utaztam távolsági busszal, és olyan baleset volt az autópályán, hogy egy órán át 5km/h-val cammogtunk, mással is előfordulhat, hogy belekeveredik egy ilyen szerencsétlen helyzetbe. Egyszer egy állásinterjúról késtem azért, mert egy utas rosszul lett a villamoson, és ugye ki kellett várni, míg jönnek a mentők, addig meg kötött pálya lévén, más sem fog arra közlekedni. Írtam azoknak, akik vártak, hogy bocsánat, ez történt, megpróbálok alternatív útvonalat találni, vagy akár Bubival bemenni, de sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyit fogok késni, és azzal a hittel mentem be, hogy ez már veszett ügy, instant elutasítás, ha késel az interjúról, de köszönték, hogy szóltam, és végül az állást is megkaptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!