Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ennyire szigorú...

Csak én vagyok ennyire szigorú, komolyan az élethez?

Figyelt kérdés
Én olyan vagyok hogy sose szeretek késni, Mindig ha valahová menni kell, legyen az munka,vagy hivatalos ügyek, Mindig 1, vagy fél órával hamarabb már ott szoktam lenni. Autóval sose megyek gyorsan a megengedettnél. Suliban sose késtem óráról. Ha tudtam hogy valami dugó van,vagy valami, akkor hamarabb indultam el. Így volt hogy 8 helyett már 7:15kor már bent voltam...

2024. febr. 25. 17:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem valahol az az egészséges, ha mondjuk tudod, hogy neked 10 perc átöltözés, gépbekapcsolás, cigike-kávéka-szaráska kell munkába állás előtt, akkor mondjuk belövöd, hogy 8.00-s kezdésnél 7.50-re érkezel meg, és erre még rászámolsz 10 percet, hátha dugó van, vagy akármi.

Az szerintem kicsit kényszeres, ha már egy órával előbb elindulsz, mert mi van, ha. Egy csomó időt elvesztegetsz az életedből, és igazából amíg nem csinálsz rendszert belőle, addig mindenki megérti, ha mondjuk évi négy alkalommal késel, mert baleset volt, vagy késett a vonat, vagy átaludtad az ébresztőd. Emberek vagyunk, nem tudom, milyen távolságokról beszélünk, de velem rendszerint előfordult, hogy utaztam távolsági busszal, és olyan baleset volt az autópályán, hogy egy órán át 5km/h-val cammogtunk, mással is előfordulhat, hogy belekeveredik egy ilyen szerencsétlen helyzetbe. Egyszer egy állásinterjúról késtem azért, mert egy utas rosszul lett a villamoson, és ugye ki kellett várni, míg jönnek a mentők, addig meg kötött pálya lévén, más sem fog arra közlekedni. Írtam azoknak, akik vártak, hogy bocsánat, ez történt, megpróbálok alternatív útvonalat találni, vagy akár Bubival bemenni, de sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyit fogok késni, és azzal a hittel mentem be, hogy ez már veszett ügy, instant elutasítás, ha késel az interjúról, de köszönték, hogy szóltam, és végül az állást is megkaptam :)

2024. febr. 25. 21:37
 22/23 anonim ***** válasza:
64%
19, dolgoztam kereskedelemben, vendéglátásban, nyitás előtt x idővel ott kell lenni, és fizetik, zárás után x ideig kell maradni leltárazni, takarítani, kasszát számolni, egyebek, és azt is fizetik.
2024. febr. 25. 21:40
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én az ellentétjétől kapok agyhugyf@szt, akik mindenhonnan kényszeresen késnek. Rendezvényen kettőkor lett volna egy előadás. Odamentem tíz perccel 2 előtt, mondták 3kor kezdenek, mert sokan késnek. Ok, visszamentem 3kor. Vártunk még egy kicsit, aztán elkezdték az előadást. Negyed és fél 4 között megjöttek a k.urv@ késők és persze nem leültek volna a szabad helyekre... átmásztak az embereken. Figyelni sem tudtam az előadásra, mert arra figyeltem, hogy őket engedjem be. Akkor inkább már legyen olyan kényszeres az ember mint a kérdező. xD
2024. febr. 26. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!