Szégyellem magam hogy plazmát kell mennem adni, mert nincs munkám, hogyan fogadjam ezt el jelenleg? 25L
Nagyon szegyellem magam, magam elott..
Nincs munkam, nagyon regota nem talalok es mar egyaltalan nincs penzem.
El kellene mennem plazmat adni, de nagyon nagyon rossz erzes ez hogy ide jutottam, hogy 24 evesen plazmat kell adnom.
Hogyan fogjadjam ezt el jelenleg hogy ez van? Es hogyan kuzdjem le ezt a szegyenerzetet magammal szemben? Gaz dolog ez?
"Ezzel tudsz segíteni másoknak is, tehát egy win-win helyzet ez."
Aha, segít, jó pénzért eladják a plazmát a gyógyszergyáraknak, akik gyógyszert készítenek belőle, és még jobb pénzért eladják az embereknek.
Te is összekevered a véradással a dolgot. Ráadásul, ahogy többen írták már, ez igénybe veszi a szervezetet - akkor is, ha a plazmaközpontok ezt tagadják ezerrel.
Egyáltalán nem kell szégyellni. Ahova én járok (vidék), sok jól szituált ember is jár. Van egy orvos is, aki rendszeresen ad plazmát, persze nem nem egy magától leszállt főorvosa kell gondolni.
Tény hogy van egy réteg aki kizárólag a pénzért megy, mikor meg a kötelező, évi egyszeri teljes véradásra kell menni minden bajuk van, jönnek a kifogások.. Én véradásra is rendszeresen járok mellette, előtte is jártam. Így érzem kényszerek hogy oda is el kell menni.
Szóval ne törődj azokkal akik szerint szégyen, folyamatosan ellenőrzik az egészségügyi állapotodat és ha valami változik, úgyis szólnak, kizárnak egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!