Emberek miért járnak a boltokba ? Miközben egy anyagias világban élnek, gyakori mondás hogy pénzért mindent ? Viszont a boltba maguk mennek elkölteni a pénzüket ? Bolt miért nem fizet hogy oda járjanak ?
Búzát is te veted, őrlöd a malmodban és sütsz belőle kenyeret? A ruháid alapanyagát magad termeszted és te magad szabad-varrod azokat? Vagy bemész a boltba és megveszed? A villamos áram termelést saját magad oldod meg az általad készített eszközökkel vagy szolgáltatást veszel igénybe?
Inkább maradtál volna csendben, és provokálás helyett egyből mehettél volna a borsót ültetni.
Bár most nézem, ezt írta a drága:
"tavaszi palántázáshoz ELVETTEM a magot"
Szóval nem adott érte pénzt, csak elvette valahonnan. :)
11-es 90-éves magokból dolgozom a cirók,búza, kukorica még nagyapám mikor jött haza orosz fogságból és zsebében hozta haza és abból a többi is már 30-évesek .
Tavalyi borsó és nem lében van elrakva ha nem aszalva , számítógép a könyvtáré ide járok be könyvekért és innen szoktam hálózni .
Amit betakarítok, azt a helyi malomban őrlöm és búza liszt arányába, vagy pálinkáért őrlik meg .
Ruháért nem muszáj pénzt adni cserélni is lehet, lekvárra csalán sörért az emberek már hozzám járnak .
Villanyáram volt 15-évvel ezelőtt kiköttetem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!