Mit gondoltok az ilyen szülőkről?
Figyelt kérdés
Itt van egy cikk, ami arról szól, hogy egy repülőn utas kiakadt, mert egy szülőpár az utastérben cserélt pelenkát a babájukon. Én teljesen egyetértek a felháborodásával, de a cikkből kiderül, hogy a szülőket igencsak meglepte, hogy senkise kíváncsi a szrszagra. Pláne, hogy a repülőn volt pelenkázó hely...
2024. febr. 20. 09:21
21/25 anonim válasza:
József Attila Mama.
" én még őszinte ember voltam ordítottam toporzékoltam.."
Mindenkinel eljön az idő mikor már ki se meri a nyitni a száját se.
22/25 anonim válasza:
Kicsit sikerült elkalandozni a sz@ros pelenkától. Igenis, undorító, és a nyilvános szoptatás is. A szülők egyre gátlástalanabbak.
23/25 anonim válasza:
A nyilvános szoptatást eddig én csak kisebbségnél láttam utcán egy háztömb aljában lépcsőn ülve. Gondolom ott lakik, csak lehet nem jutott be a lakásba?
24/25 anonim válasza:
Egy ismerősöm esküvői vacsoráján szoptatott az egyik vendég az asztalnál. Nem kisebbségiek voltak, felső középosztálybeli diplomás emberek.
25/25 anonim válasza:
Nem csípem az ilyen:
"Jaj, összejött egy porontyom, most akkor mindenki engem istenítsen!" kaliberű személyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!