Mit gondoltok az ilyen szülőkről?
Itt van egy cikk, ami arról szól, hogy egy repülőn utas kiakadt, mert egy szülőpár az utastérben cserélt pelenkát a babájukon. Én teljesen egyetértek a felháborodásával, de a cikkből kiderül, hogy a szülőket igencsak meglepte, hogy senkise kíváncsi a szrszagra. Pláne, hogy a repülőn volt pelenkázó hely...
Ezt én is így látom. Valamiért a szülők többsége azt hiszi, hogy a pulyáikat mindenki csodálja, szereti.
Nem lepődtem meg. Volt olyan videó, cikk is, ahol a gyerek végig rugdosta az előtte lévő ülését. Fel voltak háborodva, hogy az illető szólni mert. És nemcsak a szülők. Nagyon sokan úgy gondolták, hogy micsoda gonosz ember, aki szólni mer egy gyerek miatt.
Én magam láttam, hogy a zsíros kajás kezű gyerek összefogdosta a ruhaüzletben a ruhákat. Az eladók udvariasan szóltak a szülőknek, akik teljesen felháborodtak és megsértődtek, mert az ő gyerekük azt csinál, amit akar. De gondolom, ők lennének legjobban kiakadva, ha a koszos ruhát akarna eladni nekik valaki egy üzletben.
Sokan ki is mondják, hogy náluk az a "nevelés", hogy semmiért sem szólnak.
Hogy gusztustalan és felháborító. 1 senki nem kíváncsi a szagra, 2 higénia nulla, 3 minek viszi fel egyáltalán a gyereket?? Hacsak nem az apjához viszi aki másik országban él, nem is értem miért visznek egy csecsemőt gépen.
A légiutaskísérő helyében én rászóltam volna, hogy van külön hely erre a célra illetve finoman elmagyaráztam volna az illetőnek, hogy ez miért probléma. Udvariasan is el lehet magyarázni.
Elvileg szóltak nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!