Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt egy nő, akivel jól...

Van itt egy nő, akivel jól elbeszélgettem, szerintetek felhívhatom?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

társkeresőn fent van egy szomszét településen élő nő, facebookon sikerült vele szóbaelegyedni, majd jól elbeszélgetni, privát témákról is, ki hol született, milyen iskolába járt, stb.

a legutolsó hosszabb üzenetemre nem írt, illetve volt korábban, egy megegyezett feladat, amit nem végzett el azóta sem, azt mondta korábban, hogy másnapra megcsinálja, de azóta sem jelzett hogy kész, így nem lehet egy idegent sürgetni, neki lett volna segítség (nem nagy meló a részéről)

ráadásul 2 napja nem válaszolt a hosszabb üzenetemre

ettől függetlenül ma beszivezte a sztorimat, tehát nincs vége

kint van a profilján a telefonszáma (mert boltos)

és arra gondoltam, felhívnám (még sosem láttuk egymást személyesen)

ez nagyon creepy lenne?

felhívnám, mert amúgy is lassan el akartam hívni

ez nagyon rossz ötlet vagy jó ötlet?

Amennyiben jó ötlet?

Azt nem kérdezhetem, hogy mi újság, mert az ilyen sürgetés szerű lenne, de mit kérdezzek szerintetek?

miket mondanátok, hogy leginkább kedvet kapjon eljönni?

Ha leordít, akkor nyilván leteszem, nem keresem többet

Ha felveszi, nem akarok valami zaklató baromnak tűnni, se nyomulósnak, azért jegelem pár napig

mit tehetek?

2024. febr. 18. 21:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%

Ennem hívnék fel.olyat aki mégcsak nem is válaszol

A nem válasz is egy válasz.

Aután jön azal hogy mennyire el van havazva mostanában. Kell ez neked? A sok ferdítés hülyítés?

De ez csak én vagyok

2024. febr. 18. 22:37
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
En 25n
2024. febr. 18. 22:37
 13/26 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van.
2024. febr. 18. 22:40
 14/26 A kérdező kommentje:
mit kellene írni, fogalmam sincs... mindenképp személyes találkozót kellene, ezt hogy lehet a leginkább létrehozni?
2024. febr. 18. 22:44
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Sztem kezdd aztal hogy már nem várod amit kèrtél megvan máshonnan.

Sztem ezért bujkál mert nem akarja vagy nem tudja megcsinálni de nincs képe mondani.

2024. febr. 18. 22:57
 16/26 anonim ***** válasza:
41%
Engem hívhatnál, ismeretlen számot nem veszek fel. De az internet tele meme-ekkel, hogy nem veszünk fel telefont.
2024. febr. 19. 00:25
 17/26 anonim ***** válasza:
41%
Nem!
2024. febr. 19. 03:34
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Ne sürgesd a feladattal, ellenben a hogyléte felől érdeklődhetsz. Megírhatod, hogy aggódsz kicsit miatta, mert nem jelentkezett és hiányzik is. Ha erre pozitívan reagál, akkor elhívhatod kávézni, stb. elsőre szerintem ne nagy dologra hívd.

De ne hívogasd: a nincs válasz is válasz!

2024. febr. 19. 06:57
 19/26 anonim ***** válasza:
49%

Ha nem válaszol, annak meg van az oka, erre te még fel is akarod hívni..ne hívd fel. Írni is felesleges. Nyilván látta, hogy írtál, de tojik rá és nem véletlenül. Nem akar tőled semmit. Hagyd.

33N

2024. febr. 19. 08:39
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges hívnod, ha azt se tudod mit mondj neki. Tényleg igaz, hogy van egy generáció, aki ma már képtelen szóban kommunikálni.
2024. febr. 19. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!