Mit csináljak ha velem semmiről sem lehet elbeszélgetni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon semmiben. Nem nagyon érdekel semmi. Hogyan pótoljam a hiányosságom?2019. máj. 10. 10:20
1/13 anonim válasza:
Tanulj, olvass, legalább wikipedia cikkeket, de jobb, ha könyveket olvasol.
3/13 anonim válasza:
Hallgasd ahogy mások beszélnek bármiről, abból is okosodsz.
4/13 anonim válasza:
De hát akkor magaddal bizonyára jól elvagy, nem ?
5/13 A kérdező kommentje:
Fogjuk rá, de már unom is ezt az állapotot, legbelül másra vágyom
2019. máj. 10. 10:49
6/13 anonim válasza:
Igazából, nekem introvertáltként egy dolog jött be: beszélj olyasmiről, amit te hülyeségnek, megemlítésre se méltónak tartasz. Kiderült, ebből áll a "small talk" és az emberek nagyon szeretik csinálni :D
7/13 anonim válasza:
Biztos vannak dolgok, melyek érdekelnek, keress olyanokat.
8/13 anonim válasza:
#6-os válaszolónak nagyon igaza van!
Triviális dolgokról kell beszélni, amit egyébként nem mondanál el, mert nem tartod fontosnak.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen sokszor van úgy hogy valamit hülyeségnek gondolok ezért magamba tartom. De mi van akkor ha tényleg hülyeség és témához nem illő?
2019. máj. 10. 11:39
10/13 anonim válasza:
Esküszöm, ilyen nincs. Én már mindenfélét kipróbáltam, beszélhetsz bármi hétköznapi dologról, máris felcsillan a másik szeme és boldogan nekiáll cseverészni. Főleg, ha megtanulsz vissza is kérdezni.
Rájöttem, nagyobb hülyének néznek, ha meg sem szólalsz, mintha marhaságokat beszélsz, szóval vesztenivalója már nem sok a hozzánk hasonló embernek.
Sok társalgásba belehallgattam már - csúnya dolog, de máshogy nem tanul az ember :D -, hát nem atomfizikus szinten beszélgetnek az emberek, sőt, minél nagyobb blődség ömlik belőled, annál szimpatikusabbnak tartanak. Ne kérdezd, miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!