Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy az összes...

Hogy lehet az, hogy az összes ismerősöm kijut Hawaira meg hasonló helyekre, én meg strandra nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

2024. febr. 18. 00:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez nekem is rejtély, több kolléga is az üzemben készer nyaral külföldön, fullos kéró, fullos autó, stb. De ugyan olyan betanított csicska melósok mint én, velem együtt rohadnak a gép mellett. Nem tudom mit csinál egyik másik, mondtam már hogy adják ide nekem is a receptet, de ha feljön ez a téma rögtön másfelé terelik a szót.
2024. febr. 18. 12:21
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
18# Zavar, mert dicsekedni, felvágni akar vele, azért, hogy irigyei legyenek.. Mondom, ossza meg esetleg a szűk baráti körével, családjával. Csak ne kürtölje már szét Gizike Facen és Instán, hogy aznap volt Piripótyalsón, mert senki le se szarja, érdektelen...
2024. febr. 18. 14:42
 23/27 anonim ***** válasza:

Feltételezzük, hogy dicsekedni is akar vele, egyébként pedig nem, de téged ez miért idegesít, miért zavar?

Ja, mert te soha nem jutsz el ilyen helyre. Ez pedig irigység, irigyled őt, emiatt vált ki belőled ilyen agresszív, negatív érzést.

2024. febr. 18. 14:59
 24/27 anonim ***** válasza:
23# Mit irigyeljek rajta? A dicsekvés, nagyzolás már önmagában szánalmas, hovatovább megvetendő tulajdonság a szememben. Normális ember ilyet nem csinál. Kérkedni, sztárolni magukat csak az újgazdag prolik szokták.. Én inkább lenézem az ilyeneket..
2024. febr. 18. 15:04
 25/27 anonim ***** válasza:

Azt irigyled, hogy ő eljut ilyen helyre te pedig nem. Emiatt, ha ő kipakol 20 nyaralásos képet, neked egyből bekapcsol az irigységi faktorod, emiatt gondolod azt, hogy ő csakis dicsekvés miatt tesz ki képeket.

Miért foglalkozol ilyen emberekkel, akiket irigyelsz? Az irigység miatt zavar az téged, hogy ő kitesz képeket, ezért is illeted ilyen jelzőkkel, mint amiket írtál.

2024. febr. 18. 15:51
 26/27 anonim ***** válasza:
25# Mert nem szeretem a fennhéjázó embereket, akik ország-világ elé tárják a boldogságukat/nyomorukat.. Magánügy.. Ami csak őrá, meg a szeretteire/barátokra tartozik, senki másra. Kis hazánkban is tudnék számos ilyen példát hozni. Egyszerűen ízléstelennek tartom, ennyi...
2024. febr. 18. 15:54
 27/27 anonim ***** válasza:

Minden egyes megnyilvánulásod és gondolatod csak az irigységből ered.

Ha ennyire zavar, töröld őket fb-ról, és éld a negatív, pesszimista, irigységgel teli életedet magányosan.

Nem velük van a probléma, hanem veled, ahogyan ehhez hozzáállsz.

2024. febr. 18. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!