Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy az összes...

Hogy lehet az, hogy az összes ismerősöm kijut Hawaira meg hasonló helyekre, én meg strandra nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

2024. febr. 18. 00:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
6%

Azok az ismerőseim akik nem 500.000 - 1.000.000 meg felette keresnek:

- másra költenek, elég nekik mondjuk 1 millióért 1 autó

- elég egy kisebb lakás, vagy otthon élnek és otthon szedték ketté a családi házat

- nem rakosgatnak félre havonta 100-200.000 Ft-ot.

Én például félrerakok rendszeresen autóra mert jobbat szeretnék venni, félrerakoks lakás/ház felújításra, sokat költök sportra, ruhára, és különlegesebb ételekre.

Így évente 1x megyek Olasz, Horvátország, közelebbi helyekre ami nem kerül fél meg 1 millióba.

2024. febr. 18. 09:02
 12/27 anonim ***** válasza:
72%
11 Ennek miköze a kérdéshez?
2024. febr. 18. 09:10
 13/27 anonim ***** válasza:
az h neki telik neki meg nem
2024. febr. 18. 09:29
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem irigykedek, csak nem értem ezt. Amúgy 19-20 éveseknél is ez van
2024. febr. 18. 09:44
 15/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, most miért tagadod, hogy nem irigykedsz? De irigykedsz, különben ez a kérdés se született volna meg.

Nos, mit teszel azért, hogy te is külföldön nyaralj? Tudom, semmit. Cigizel, vagyonokat költesz alkoholra és minden felesleges dologra, aztán csodálkozol, hogy hogy nem tudsz elmenni egy kb. fél milliós nyaralásra.

A 19-20 évesek gondolom nem Hawaii-ra mennek, csak ide Európába, ami egyébként nem luxus, csak szólok. Ha még oda mennek, akkor gondolom gazdag családból származnak.

2024. febr. 18. 09:52
 16/27 A kérdező kommentje:
Sosem cigiztem, ittam. Tanultam normálisan, de sajnos a szüleim nem tudtak engem patronálni, érettségi után elmentem dolgozni
2024. febr. 18. 09:55
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
15# Engem abszolút nem zavar, hidegen hagy, csak az idegesít ha valaki szétkürtöli vele a világhálót. Már nem azért, de kit érdekel?? Tartsa meg magának, esetleg közeli barátainak.
2024. febr. 18. 09:55
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha álmod, hogy külföldön nyaralj, akkor tegyél meg érte mindent. Ha nem álmod, akkor mit irigykedsz, hogy más hová megy nyaralni?

Nem tudom, hogy hány éves vagy, van-e saját lakásod, van-e hiteled..stb..de a saját életedért egyedül csak te vagy a felelős.

Nem azzal kell takarózni, hogy jaj másokat patronálnak a szülők, téged meg brühühü nem.

Ha tanultál normálisan, 18 éves korodtól dolgozol, nehogy ne legyen már annyid, hogy egy évben egyszer ne tudj lemenni legalább Horvátországba egy hetet nyaralni.

Tudod, mindenki azt tesz ki a FB falára, amit akar. Ha neked nem tetszik, töröld az adott személyt. Ilyen egyszerű.

Egyébként magadnak mondasz ellent, ha hidegen hagy téged valami, akkor az hogy tud téged idegesíteni, meg olyan kérdést feltenni, hogy "de kit érdekel?"🤨🤔🤷

2024. febr. 18. 10:21
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem irigykedem mégegyszer mondom. Egyébként, ha akarnék sem tudnék menni sehova, mert nincsen nekem senkim sem, illetve 300 ezret keresem amiből 160 ezer a lakhatás. 29 vagyok
2024. febr. 18. 11:00
 20/27 anonim ***** válasza:

Mások is mennek egyedül nyaralni. Léteznek szervezett utak. Szóval nem tudsz mondjuk havi 20 ezret félre tenni, hogy mondjuk egy év alatt összejöjjön egy horvátországi nyaralás? Ha magadnak szervezed, úgy még olcsóbb. Sőt, lehet vállalni plusz munkát is, ha akarsz.

11 éve dolgozol, de szerintem nagyon rossz a pénzkezelési stratégiád.

"Nem irigykedem mégegyszer mondom."

Akkor miért született meg olyan hitetlenkedve ez a kérdés?

"én meg strandra nem tudok elmenni?"

Á..te nem vagy irigy, persze-persze..😉🤦🤷

2024. febr. 18. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!