Az emberek miért járnak nyaralni?
Többféle oka is lehet.
Engem most elsődlegesen az érdekelne, hogy a helyi csajokkal legyenek nyári kalandjaim. Mondjuk elmegyek Brazíliába, felszedek valamilyen csajt ott valahol. És abban az 1 hétben sétálunk a városban, az óceánparton, közben naponta többször is szexelünk a Hotelben.
Kinek a pap, kinek a papné. Sok embert ismerek, akik jól elvannak egy helyen. Én pl szívesen utazom, egyre inkább szeretem az alacsony komfortú saját szervezésű csavargásokat. Nekem ez az érdekes.
Aki pénzügyileg tekint a világra, annak más szempontjai vannak.
Mert egy fos az életük, egész évben dolgoznak, hobbijuk nincs.
Ennyi, ami kiszakítja, őket az unalmas hétköznapokból.
Szeretem a természetet, ezért nekem kevés az, hogy csak a magyar vidéket ismerjem csak. Minden egyes utazással új ember leszek, új kultúrát ismersz meg. Pl. tavaly áprilisban Dominikán nyaraltunk a párommal (vízicsillagot is fogtam kézben). Decemberben valami oknál fogva úgy éreztem, hogy szeretnék megtanulni spanyolul, önszorgalomból el is kezdtem. Plusz az ott készített koktél annyira ízlett, hogy itthon el is elkészítettem, még nyáron. Előtte való évben Horvátországban voltunk, onnantól kezdve pedig heti egyszer sós vízben áztatom magam otthon.
Láthatod, hogy két utazás során mennyi új szokással lettem gazdagabb, amit a négy fal között nem tudtam volna megszerezni. Sőt, a dominikai nyaralás előtt nem hallgattam latin zenéket, most még leginkább csak azokat hallgatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!