Miért lett az elmúlt pár évben ekkora divat, hogy csóri
kisgyerekeket hurcolásszák a szülők keresztülkasul a
városon?
Én 6 évig jártam gyerekkoromban úszni. Igaz, nem a fővárosban éltünk, az uszoda tőlünk 5 perc sétára volt, de ne haragudj már, azon kiakadni, hogy a szülők elviszik a gyereküket vagy a gyerek elmegy uszodába, különóra, és az utazás nem 5 perc, hát szánalmas vagy. Ennyire nincs életed, hogy a máséval foglalkozol és most az a legnagyobb problémád, hogy egy gyerek 20-40 percet utazik kb. egy különóra miatt?! 🤦🤷 Mi közöd hozzá úgy őszintén?
2024. febr. 15. 08:37
12/21 A kérdező kommentje:
Már bocs, de igenis, van közöm. Már mi is látjuk azokat a 23-27 év közötti kölyköket a melohelyen, akiket pont ebben a "mi közöd hozzá?!" légkörben nevel... szóval hagyták, hagytátok felnőni. Óriási ego, irreálisan magas igények, cserébe azonnal lelépnek, ha bármi rázósabb helyzet van.
Kérdező, még egyszer megkérdezem: neked mi közöd hozzá, hogy Julika a 6 éves gyerekét hova járatja különórára? Ez a te életedet miben érinti? Mindenki foglalkozzon csak a saját életével, tedd te is! Hozd ki magadból a maximumot és ne érdekeljen, hogy X és Y gyerek 40 percet utazik egy különóra miatt.
2024. febr. 15. 09:25
Ez olyan tipikus "nem tudok már mit kitalálni, hát gyártok egy álproblémát"-kérdés, már bocs.
2024. febr. 15. 09:32
12 És milyen jól teszik. A mostani fiatal generáció ezerszer értelmesebb, mint az idősebbek, akik minden szart benyelnek.
Mondjuk fogalmam sincs, hol az összefüggés eközött, meg aközött, hogy valaki másik kerületbe jár suliba, programba, de ok. XD
2024. febr. 15. 09:41
De márpedig semmi közöd hozzá, hogy hova hordja iskolába. Ahhoz van, ha konkrétan problémás munkatársad van, de azt meg rendezd felnőtt ember módjára. Komolyan, én nem értem ezt a nyakatekert logikádat, biztos azért egy kisgci a kolléga, mert jót akartak neki az anyjáék. Azért kisgci, mert neveletlen és bunkó. Ilyen 23 éves kollégám épp nekem is van. Fel tudnám rugdosni. De az is lehet, hogy te meg a nagygci vagy, csak pusztán azért, mert te vagy az idősebb, és észre sem veszed. En mondjuk utóbbira tippelek. Mondjuk nálunk a legtöbb fiatal jófej. Rossz, ha nálatok nem, de azért erősen benne van a pakliban, hogy ilyen hozzáállásssal te bszod el.
2024. febr. 15. 10:05
17/21 anonim válasza:
Nem kell neked mások életével foglalkozni.
2024. febr. 15. 10:07
Boomer vagy és gyereked sincs,inkább ne ossz észt olyan témában,amihez láthatóan lövésed nincs.
2024. febr. 15. 13:03
"Már bocs, de igenis, van közöm."
ööö... talán kértem tőled pénzt benzinre a "fuvarozáshoz"? Vagy mégis mi közöd lenne hozzá?
2024. febr. 15. 15:46
Megbízhatatlan, totál drága a tömegközlekedés, bezzeg van manika CSOk-os ótóra, így jó, hogy hájpolják a pulyákat a szülők.
2024. febr. 15. 17:47
Kapcsolódó kérdések: