Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, aki...

Mi a véleményetek arról, aki minden nap pékségben iszik kávét (600-800) ahelyett, hogy otthon lefőzné magának?

Figyelt kérdés
febr. 14. 22:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

Semmi.

Neked mièrt fàj?

febr. 14. 22:47
 12/25 anonim ***** válasza:
97%
Miért érdekel téged, hogy más ember mit csinál, ha semmi kihatása nincs rád?
febr. 14. 22:47
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Úgy tetted fel a kérdést, mintha minimum valaki leöntött volna a 600 forintos kávéjával direktbe, és most felháborodsz.

De, ha ilyen nem történt, akkor mi a fene közöd van hozzá, hogy ki mit vesz a pénzén? Ennyi időd van, hogy megfigyeled, hányan mennek be a kávézóba? Jézusom, 😂

febr. 14. 22:54
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszi.
febr. 15. 07:07
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan embert, aki nem minden nap, de rendszeresen eljár reggelizni, kávézni. Én sajnálnék 3-4x annyi pénzt kiadni, mint amennyibe ez otthon kerül. Viszont ők szeretik ezt és nem hallottam még arról panaszkodni arról, hogy alig tudnak megélni. Tehát nincs rossz véleményem róluk, ők erre költenek, én meg másra

Viszont akik ezt csinálják, vagy mondjuk dohányoznak és közben nyavajognak, hogy nincs pénzük, azok hülyék

febr. 15. 07:41
 16/25 anonim ***** válasza:
39%

"Miért érdekel téged, hogy más ember mit csinál, ha semmi kihatása nincs rád?"

Kérdezed ezt te, aki épp azzal foglalkozik, hogy a kérdező miket kérdez :D Ha hülyeség fájna, néhány válaszoló kínok között halna meg.

A kérdésre válaszolva:

Az ő dolguk, sztem sokkal többe kerül. A magyar proli általában így indítja a napot: péksütike + kávé/energiaital. Aztán csodálkozik, hogy xar a gyomra, dagadt és puffadt a feje.

febr. 15. 08:18
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

16-os!

Akiket én ismerek, ők nagyon távol állnak a prolitól, ráadásul kifejezetten sportosak is. (Edzésről ismerem őket)

febr. 15. 08:27
 18/25 Shaddark ***** válasza:
28%
Gondolom a pék/pultos kislánynak (fiúcskának) is van némi köze hozzá ;)
febr. 15. 09:49
 19/25 anonim ***** válasza:
44%

#16 "A kérdésre válaszolva" résznél rögtön kibukik belőled a tipikus, mindenen és mindenki felett ítélkező, "tökéletes" magyar ember. Ismerek én is ilyet, ha valaki dohányzik az a baj, ha iqos-t használ az a baj, miért nem teszi le azt is, ha végleg elhagyta a cigit akkor meg, miért olyan ideges? Akkor meg az a baj.

Ha neked nem tetszik, hogy valaki péksütikét eszik, hozzá energiaitalt fogyaszt, akkor ne nézd, nem te eszed/iszod.

febr. 15. 10:08
 20/25 anonim ***** válasza:
26%

19:

"Ha neked nem tetszik, hogy valaki péksütikét eszik, hozzá energiaitalt fogyaszt, akkor ne nézd, nem te eszed/iszod."

Gyönyörű öngól, itt nem én vagyok a tipikus magyar, hanem te:

1, a kutya nem szólt hozzád

2, ha esetleg nem tetszik a válaszom, menj tovább, tudod, ha már azt tanácsoltad, hogy ne nézzek oda, fogadd meg a saját tanácsaidat

3, az, h mindenen ítélkező vagyok, honnan szeded? még jó h nem te nem ítélkezel és mondasz véleményt másokról :D

olvasd már el a hozzászólásod, mielőtt elküldöd, édes istenem.

febr. 15. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!