Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy proli hogy reagál, ha...

Egy proli hogy reagál, ha valaki prolinak nevezi?

Figyelt kérdés
Akár enyhébb szócsatában, akár veszekedésben vagy balhéban. Sértő, hergelő hatást vált ki?

2024. febr. 14. 21:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%
Az már mindegy úgysem azon múlik hogy reagál ilyenekre. Nem abból szokott kiderülni ha valaki esetleg prolin viselkedik, hogy nem makulátlanul veszi a sértést, hanem másból.
2024. márc. 14. 19:49
 22/26 A kérdező kommentje:
20: Például azt, amit a 3-asomban írok.
2024. márc. 15. 10:45
 23/26 anonim ***** válasza:
38%

Proli ember nincs, csak proli viselkedés, ami sok embernél relatív, de szerintem a flegmaságot és mások bántását jelenti kizárólagosan.

Vagy megsértődik az ember és magába néz, vagy pedig visszaszól, ezt tudom elképzelni.

2024. ápr. 1. 18:21
 24/26 anonim ***** válasza:
59%

Nalam a proli az, aki bunkon es hangosan, illem nelkul viselkedik nyilvanos helyeken... illetve csendorpertut hasznal, belebeszel a masik beszedebe, csamcsog, igenytelem stb. Mondjuk egy atlag alfoldi varos lakossaganak tobbsege is ilyen sajnos.

23 amit te irsz, a lekezelo es arrogans, sertodekeny piperkocok a sznobok, de ok kulturaltak, szemben a prolikkal. En szivesebben vagyok sznob, mint proli...

2024. máj. 10. 22:03
 25/26 anonim ***** válasza:
49%
Látom, a hülye prolik le is pontoztak. Ez bizonyítja, hogy igazam van. :)
2024. máj. 11. 10:48
 26/26 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem minimum trágárul sértegetni kezdi a másikat, de verés se kizárt.

Sajnos tényleg létező típus. Nagy az átfedés a kétkezi munkásokkal, de nem teljes. Vannak munkások, akik képesek normálisan viselkedni, nem alkesz kocsmatöltelékek, valamint diplomával is lehet valaki viselkedésére nézve primitív, na, az a tanultabb proli.

Nem érdemes megmondani nekik, úgyse tudnának jól reagálni erre. Másrészt többnyire nem tehetnek arról, hogy ilyenek. A szüleik is hasonlóak voltak. Ha valakinek nincs gyerekszobája, nagyrészt ilyenné válik (bár ismertem pár kivételt is), inkább hagyni kell őket és nem barátkozni velük.

aug. 6. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!