Egy proli hogy reagál, ha valaki prolinak nevezi?
Proli ember nincs, csak proli viselkedés, ami sok embernél relatív, de szerintem a flegmaságot és mások bántását jelenti kizárólagosan.
Vagy megsértődik az ember és magába néz, vagy pedig visszaszól, ezt tudom elképzelni.
Nalam a proli az, aki bunkon es hangosan, illem nelkul viselkedik nyilvanos helyeken... illetve csendorpertut hasznal, belebeszel a masik beszedebe, csamcsog, igenytelem stb. Mondjuk egy atlag alfoldi varos lakossaganak tobbsege is ilyen sajnos.
23 amit te irsz, a lekezelo es arrogans, sertodekeny piperkocok a sznobok, de ok kulturaltak, szemben a prolikkal. En szivesebben vagyok sznob, mint proli...
Szerintem minimum trágárul sértegetni kezdi a másikat, de verés se kizárt.
Sajnos tényleg létező típus. Nagy az átfedés a kétkezi munkásokkal, de nem teljes. Vannak munkások, akik képesek normálisan viselkedni, nem alkesz kocsmatöltelékek, valamint diplomával is lehet valaki viselkedésére nézve primitív, na, az a tanultabb proli.
Nem érdemes megmondani nekik, úgyse tudnának jól reagálni erre. Másrészt többnyire nem tehetnek arról, hogy ilyenek. A szüleik is hasonlóak voltak. Ha valakinek nincs gyerekszobája, nagyrészt ilyenné válik (bár ismertem pár kivételt is), inkább hagyni kell őket és nem barátkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!