DPD, GLS stb futárnak illik borravalót adni?
Figyelt kérdés
Ti adtok?
Én àltalában kàrtyával fizetek, így nem. Ma viszont készpénzzel fogok.
febr. 14. 09:04
11/19 anonim válasza:
Minek kellene adni?
Ez a munkája, kap érte fizetést.
12/19 anonim válasza:
Tegnap a kajafutár 800Ftos kiszállítási díj mellett kevesellte a 200ft borravalót (ennyi készpénzem volt összesen), ezért leköpte az ajtót 😂 hát komolyan, én se adok többet senkinek. Én is fizetésért dolgozom, nem, hogy borravalót, egy köszit nem kapok, akkor majd pont a futárt fogom pumpolni, aki jobban keres, mint én.
13/19 anonim válasza:
Mindig automatába vagy csomagpontra rendelek, így szóba se jön a borravaló.
14/19 anonim válasza:
Kb. 300-at szoktam adni. Ritkán rendelek, nem vág a földhöz ennyi apró.
15/19 anonim válasza:
Mindig adok, felkerekítem, vagy úgy adok, hogy 500 Ft meglegyen.
16/19 anonim válasza:
Ha készpénzzel fizetek, mindig felkerekítem, de általában kifizetem előre, olyankor nem.
19/19 anonim válasza:
Én csak felfele kerekítem az összeget, de 300nál többet nem adok. Ha egészre jön ki, akkor így járt.
Mindig arra gondolok, hogy a munkáltatója úgy spórol, hogy a fizetés egy részét szedje össze borravalóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!